Kom og bliv klogere på fremtidens byggeplads

Torsdag den 21. marts slår Business Faxe og WE BUILD DENMARK dørene for mødet ’Fremtidens byggeplads’ for lokale bygge- og anlægsvirksomheder. Mødet byder på spændende oplæg, hvor også den lokale succesvirksomhed SiteCover deler ud af deres viden. Sidste tilmeldingsfrist er den 14. marts.

Bag netværksmødet står bygge- og anlægsnetværket – et ambitiøst netværk for ejerledere i bygge- og anlægsbranchen, faciliteret af Business Faxe, men ejes af netværksdeltagerne selv. Netværket mødes ca. seks gange om året med skiftende temaer, og denne gang er temaet ’Fremtidens byggeplads’. Alle interesserede fra bygge- og anlægsbranchen er velkomne.

Deltagerne får indblik i nye trends og løsninger på fremtidens byggeplads og mulighed for at netværke på tværs af branchen.

Nye trends og løsninger på byggepladsen

Første oplægsholder er Kristian Bork, innovationskonsulent for BUILD 4.0 fra WE BUILD DENMARK. Han vil præsentere BUILD 4.0, der introducerer nye teknologier i byggeriet, som kan øge kvaliteten, produktiviteten og funktionaliteten – til gavn for både klima og bundlinje.

Næste oplægsholder er den lokale virksomhed SiteCover. Her vil direktør og medstifter Jacob Maintz fortælle om virksomhedens løsninger til større byggerier, hvor de forsyner byggepladsen med en specialdesignet afdækning. Under oplægget deler han også ud af sin viden og erfaringer om udviklingen på byggepladser bredt.

Jacob Maintz startede virksomheden i 2009 i Haslev, hvor han stadig bor. Gennem årene har SiteCover leveret løsninger til en bred vifte af projekter, herunder NOVO, Mærsk, Ørsted, Skanska og større institutionsbyggerier som hospitaler.

Under mødet er der også tid til at netværke på tværs af branchen. Business Faxe opfordrer derfor alle fra bygge- og anlægsbranchen til at deltage og blive klogere på fremtidens byggeplads, høre om den lokale erhvervssucces Sitecover og udvide deres netværk.

For alle interesserede fra bygge- og anlægsbranchen

Målgruppen omfatter både nuværende medlemmer af bygge- og anlægsnetværket og nye, der kunne være interesseret i at blive en del af netværket. Det er gratis at være medlem af netværket, når man først er medlem af Business Faxe, dog betales der for egen forplejning.

Er nysgerrigheden pirret, opfordres man til at deltage i netværksmødet ’Fremtidens byggeplads’ den 21. marts kl. 15.00-17.45 hos Business Faxe i Rønnede.

Tilmeldingsfrist er den 14. marts – du kan tilmelde dig via linket her

FAKTA

Om netværket
Netværket består i dag af dygtige ejerledere, som passer godt sammen både fagligt og socialt. Det skaber dynamik og spændende dialoger, hvor deltagerne samtidig drager nytte af hinandens ekspertiser.

Gennem året dækker netværket relevante temaer, de selv har valgt, og som har betydning for deres hverdag. Business Faxe sørger for kompetente oplægsholdere i løbet af året, hvilket giver deltagerne relevant og ny viden til at udvikle deres virksomheder. En af de store styrker i netværket er den gensidige tillid, fagligheden og respekten, som deltagerne viser hinanden indbyrdes.

Det er gratis at være medlem af netværket, når først man er medlem af Business Faxe, dog betales der for egen forplejning.

Tid og sted for netværksmødet ’Fremtiden byggeplads’
Torsdag den 21. marts kl. 15.00-17.45
Business Faxe
Det gamle Rådhus, Byrådssalen
Industrivej 2, 4683 Rønnede

Program
15.00: Ankomst – der serveres kaffe/te, kage og sodavand

15.30: Velkomst og status på samarbejdet for bygge- og anlægsbranchen i Faxe Kommune v/ Peter Fjerring, erhvervskonsulent i Business Faxe

15.40: BUILD 4.0 – nye teknologier, værktøjer og løsninger til fremtidens byggeplads v/ Kristian Bork, Innovation Manager i WE BUILD DENMARK

16.45: Virksomhedscase: SiteCover – nye trends og løsninger på byggepladsen v/ Jacob Maintz, direktør og medstifter i SiteCover

17.30: Afsluttende drøftelse af kommende aktiviteter for bygge- og anlægsbranchen

17.45: Afrunding af arrangementet Om bygge- og anlægsnetværket

Pris
50,- kr. ekskl. moms. Prisen dækker kage, kaffe/te og sodavand.

 

Categories: Nyheder