Business Faxe

Business Faxe er din lokale erhvervsorganisation

Business Faxe er en erhvervsorganisation, der er sat i verden af og for det lokale erhvervsliv med det formål at understøtte og inspirere til vækst og udvikling i Faxe Kommune. Business Faxe er finansieret af indtægter for opgaver, vi løser for Faxe Kommune, medlemskontingenter og egen forretningsindtjening.

Vi hjælper iværksættere i gang og virksomheder videre

Business Faxe arbejder for at skabe vækst i eksisterende virksomheder og medvirker til, at der etableres nye. Vi yder vejledning og udbyder kurser, seminarer og foredrag samt formidler kontakt for iværksættere og virksomheder til en række konsulentvirksomheder, støttemuligheder og samarbejdspartnere.

Vi varetager lokalt erhvervslivs interesser

Business Faxe er virksomhedernes talerør over for Faxe Kommune, regionale og nationale myndigheder. Som erhvervslivets repræsentant arbejder vi for at sikre de bedst mulige rammevilkår og de bedst mulige forudsætninger for vækst og udvikling. Vi tager initiativ til og deltager i udviklingsopgaver inden for innovation og vækst, der alle har til hensigt at gøre Faxe kommune til et vækstcenter.

Vi er en stærk medlemsorganisation

Business Faxe er også en medlemsorganisation med 200+ medlemmer inden for alle brancher. Medlemmerne understøtter vores arbejde med at hjælpe iværksættere i gang og virksomheder videre samtidig med, at de opnår konkrete medlemsfordele.

Læs om Business Faxes mission, vision og værdier
Læs Business Faxes årsrapporter og vedtægter
Læs mere om medlemskab af Business Faxe

Uopfordrede ansøgninger

Mener du at kunne bidrage til Business Faxes arbejde, er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger også fra kandidater, der søger studiejob eller praktikplads. Send din ansøgning til til os per mail: info@businessfaxe.dk.

Ring mig op

Hos Business Faxe står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed i gang eller videre. Vi glæder os til at høre fra dig.

Business Faxes persondatapolitik*

Accept af Business Faxes persondatapolitik*