Business Faxe

Bygge- og anlægsnetværk

Et netværk med fokus på udvikling, vidensdeling, og hvordan vi sammen gør hinanden stærkere

Vi faciliterer et ambitiøst netværk for ejerledere i bygge- og anlægsbranchen, som samles seks gange om året. Her måler vi temperaturen på, hvordan det går ude i virksomhederne og på markedet, får besøg af eksterne oplægsholdere og drøfter aktuelle emner, der inspirerer og tilfører ny viden.

Dit udbytte af bygge- og anlægsnetværket

Med Bygge- og Anlægsnetværket får du mulighed for at udbygge faglige og sociale relationer, udveksle erhvervserfaringer med andre fra branchen og tilegne dig ny viden.

Netværket er ejet af deltagerne selv. Du får derfor stor indflydelse på, hvilken værdi netværket skal skabe for dig og dine kollegaer i netværket, og hvilke emner I dykker ned i.

Praktisk information om netværket:
  • Målgruppen er ejerledere inden for bygge- og anlægssektoren.
  • Netværket mødes seks gange om året, hvor der vil være sparring, diskussion af et centralt tema evt. med oplæg af gæsteoplægsholder, fællesspisning og netværksdannelse.
  • Hvert møde varer 2 timer og afholdes fra kl. 17.00-19.00.
Skal du være med?

Tilmelding gælder for et år ad gangen. Deltagelse er gratis, men kræver medlemskab hos Business Faxe. Du betaler kun for din egen forplejning. Hvis du er nysgerrig på, hvad netværket kan tilbyde, er du velkommen til at deltage i et af møderne uden medlemskab.

Under Arrangementer kan du finde datoerne for netværksmøderne.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores erhvervskonsulent, Peter Fjerring, på pf@businessfaxe.dk eller ring på 61 37 94 23.
Han står til rådighed for at give dig yderligere oplysninger om netværket og informere dig om, hvornår du kan deltage i det næste møde.

Peter Fjerring
Peter FjerringErhvervskonsulent
pf@businessfaxe.dk
+45 61 37 94 23