Årsrapporter og vedtægter

Business Faxes årsrapporter og vedtægter

Hvert år udgiver Business Faxe en årsrapport, der ser tilbage på udvikling, vækst og resultater i det forløbne år.

Vedtægterne er regelgrundlaget og rammerne for Business Faxes virke. Ændringer af vedtægterne kan alene foretages af Generalforsamlingen, som er Business Faxes øverste myndighed.

Kontakt os

Sofie Haagen Schmith

Kommunikationskonsulent

+45 61 37 58 79
shs@businessfaxe.dk

Business Faxe på Facebook

🤝 Vores erhvervskonsulent Gustav har i dag besøgt Bo Engeset (til venstre) fra Hauberg Technique A/S i Haslev, der er specialiseret i at bygge, ombygge, servicere og renovere brandbiler til brug hos de danske beredskaber – bl.a. Brand og Redning på Sydsjælland. 🚒

Hauberg Technique beskæftiger 10 mand, driver en webshop og får bygget brandbiler på en fabrik i Polen, hvorefter de færdigmonteres i Haslev. Der var derfor mange aspekter af det at drive virksomhed at tale om for de to herrer.

Bl.a. faldt snakken på, hvordan Hauberg Technique kan gøre brug af Business Faxes netværk af specialister og sparringspartnere, der kan rådgive om de udfordringer og muligheder, virksomheden står over for.

Driver du virksomhed i Faxe Kommune kan du også få besøg af en af vores VækstHjul-certificerede erhvervskonsulenter, der kan hjælpe dig med din virksomheds opstart, drift og udvikling.

Book et 1:1 møde allerede i dag 👉 businessfaxe.dk/vi-tilbyder/
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook
·Del