Årsrapporter og vedtægter

Business Faxes årsrapporter, vedtægter og beslutningsreferater

Vælg en kategori eller se seneste.

Kategorier

Seneste årsrapporter, vedtægter og beslutningsreferater

Kontakt os

Sofie Løndal Dyrlund

Kommunikationskonsulent

+45 61 37 58 79
sld@businessfaxe.dk

Business Faxe på Facebook

5 dage siden

Business Faxe

I onsdags prøvede et hold af erhvervsfremmeaktører, inklusiv Business Faxe, og videninstitutioner at stille skarpt på hvordan vi kan gøre det nemt for virksomheder, at vide og prøve de mange forskellige tilbud og muligheder der er for at samarbejde med studerende og forskere.

Målet med mødet var at udvikle og beskrive en kommende partnerskabsmodel mellem relevante aktører – alt sammen for at vi kan blive bedre til at møde virksomhederne behov og ønsker og kunne tilbyde attraktive løsninger for eventuelle udfordringer.
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook

6 dage siden

Business Faxe

Som en naturlig del af Business Faxes arbejde med at søge midler💰til erhvervsfremme og øge vores viden om muligheder for finansiering overfor både iværksættere og SMV’er, deltog erhvervskonsulent Kurt Skjold i tirsdags i et møde arrangeret af Vækstfonden og Innovationsfonden.

Forskellen mellem Innovations- og Vækstfonden er, at Innovationsfonden leverer ’de bløde penge’ i form af tilskud, mens Vækstfonden leverer ’de hårde penge’ i form af lån.

Selvom Kurt deltog aktivt i programmet, er han ikke pludselig blevet finansekspert, men heldigvis en smule klogere på hvilke muligheder der er derude, så tag gerne kontakt hvis du er interesserede i, at høre mere.
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook