Årsrapporter og vedtægter

Business Faxes årsrapporter, vedtægter og beslutningsreferater

Vælg en kategori eller se seneste.

Kategorier

Seneste årsrapporter, vedtægter og beslutningsreferater

Kontakt os

Sofie Løndal Dyrlund

Kommunikationskonsulent

+45 61 37 58 79
sld@businessfaxe.dk

Business Faxe på Facebook

1 dag siden

Business Faxe

Sådan en kedelig regnfuld 🌧️ onsdag morgen kan man godt drømme sig lidt tilbage til Årets Erhvervsprisuddeling! 🏆 ... Vis mereVis mindre

Se på Facebook

3 dage siden

Business Faxe

I fredags holdt Håndværkernetværket julefrokost og ekstraordinær generalforsamling på ”Det Gamle Rådhus”.

Det eneste punkt på dagsordenen ved den ekstraordinære generalforsamling, var nedlæggelse af netværket som forening, idet netværket har indgået en aftale med Business Faxe om hjælp til, at revitalisere og drive netværket som et bygge- og anlægsnetværk for ejerledere.

Business Faxe glæder sig til samarbejdet og ikke mindst, at være en del af at kunne skabe værdi for netværket og for den lokale bygge- og anlægsbranche.

Følg med her og så kan vi forhåbentlig snarest fortælle flere detaljer.
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook

1 uge siden

Business Faxe

MorgenForum with a view

46 relativt morgenfriske erhvervsfolk havde i morges sat hinanden stævne i Geomuseum Faxe, som dannede den spektakulære ramme om årest sidste MorgenForum.

Direktør for Østsjællands Museum, Peter Gravlund Nielsen, holdt det indledende indlæg, og fortalte bl.a. at museet kan lejes til møder, workshops, mjødsmagning m.m.
Peter kom naturligvis også ind på naturkatastrofen for 66 mio. år siden – og på, hvordan ulykken afspejler sig i områdets geologi.

Kurt Skjold, Tomas Legarth og Sofie Løndal fra Business Faxe, talte alle om evaluering af 2019 og planer for 2020, herunder bl.a. videreudvikling af konceptet for MorgenForum, de nye merkantile tiltag og den vigtige kommmunikation med omverdenen.

De mange idéere og input fra forsamlingen tages med i Business Faxes videreudvikling af bl.a morgenmøderne, hør mere om dette på nytårskuren den 7. januar 2020.

Når vi mødes til 2020’s første MorgenForum, sker det hos Lhoist Faxe Kalk i Faxe Ladeplads, hvor direktør Klaus Rønholt byder godmorgen, og tager sig af Værtens Kvarter.
Og allerede her vil nogle af de nye idéer blive afprøvet i praksis.

Og nyd så lige den smukke solopgang i baggrunden..
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook