Business Faxe

MorgenForum og AftenForum

Business Faxes MorgenForum og AftenForum er for medlemmer af Business Faxe. Det er et uformelt forum, hvor du kan dele og blive opdateret på både lokal og generel viden, som er relevant for lokale virksomheder.

Møderne giver plads til både almindelig medlemsdialog og til diverse oplæg og drøftelse af temaer, der understøtter erhvervslivets drift, udvikling og vækst.

Mødestruktur

Møderne bliver afholdt på skift hos de forskellige medlemsvirksomheder.

Gældende for 2024

I 2024 vil der udelukkende blive afholdt MorgenForum

Februar d. 7/2 2024 på Gisselfeld Kloster
April 11/4 2024: Andel Energi
Juni (dato og sted følger)
August (dato og sted følger)
Oktober (dato og sted følger)

MorgenForum finder altid sted fra kl. 07:00 til 08:30, og er gratis at deltage på, mens AftenForum afholdes fra kl. 17.00-19.00, og hvor der vil være en mindre pris for egen forplejning.

Værtsvirksomhederne, som holder MorgenForum, sørger for morgenforplejning, mens værtsvirksomhederne til AftenForum sørger for en let anretning. Værtsvirksomhederne lægger også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værtsvirksomheden mulighed for at fortælle om virksomheden, markedet eller anden aktuel information. Det er tanken, at hvert møde også kan indeholde et aktuelt indlæg, som deltagerne aktivt kan kommentere, drøfte eller stille spørgsmål til. Møderne afsluttes med mulighed for at netværke.

Facilitator

Det er os, som koordinerer møderne. Så sidder du og brænder for at vise din virksomhed frem – eller er du optaget at et emne, en sag eller et stofområde, som du mener alle bør have kendskab til – er du meget velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Peter Fjerring.

Send en mail til pf@businessfaxe.dk, eller få en dialog med Peter på mobil: 61 37 94 23, hvis du har lyst til at få mange gæster!

Læs mere og tilmeld dig næste møde her

Peter Fjerring
Peter FjerringErhvervskonsulent
pf@businessfaxe.dk
+45 61 37 94 23