Business Faxe

MorgenForum og AftenForum

Business Faxe MorgenForum og AftenForum er for medlemmer af Business Faxe. Det er et uformelt forum, hvor du kan dele og blive opdateret på både lokal og generel viden, som er relevant for lokale virksomheder.

Møderne giver plads til både almindelig medlemsdialog og til diverse oplæg og drøftelse af temaer, der understøtter erhvervslivets drift, udvikling og vækst.

Mødestruktur

Møderne bliver afholdt på skift hos de forskellige medlemsvirksomheder på en tirsdag.

Gældende for 2023:

Februar som MorgenForum d. 7/2 2023
April som MorgenForum d. 11/4 2023
Maj som AftenForum d. 2/5 2023
Juni som MorgenForum eller AftenForum d. 6/6 2023
September som MorgenForum d. 5/9 2023

MorgenForum finder altid sted fra kl. 07:00 til 08:30, og er gratis at deltage på, mens AftenForum afholdes fra kl. 17.00-19.00, og hvor der vil være en mindre pris for egen forplejning.

Værtsvirksomhederne, som holder MorgenForum, sørger for morgenforplejning, mens værtsvirksomhederne til AftenForum sørger for en let anretning. Normalt lægger værtsvirksomhederne også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værtsvirksomheden mulighed for at fortælle om virksomheden, markedet eller anden aktuel information. Det er tanken, at hvert møde også kan indeholde et aktuelt indlæg, som deltagerne aktivt kan kommentere, drøfte eller stille spørgsmål til. Møderne afsluttes med mulighed for at netværke.

Facilitator

Det er os, som koordinerer møderne, og sidder du og brænder for at vise din virksomhed frem – eller er du optaget at et emne, en sag eller et stofområde, som du mener alle bør have kendskab til. Så er du meget velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Peter Fjerring.

Send en mail til pf@businessfaxe.dk, eller få en dialog med Peter på mobil: 61 37 94 23, hvis du har lyst til at få mange gæster!

Læs mere og tilmeld dig næste møde her

Peter Fjerring
Peter FjerringErhvervskonsulent
pf@businessfaxe.dk
+45 61 37 94 23