Det Fælles Gavekort er nu på gaden

Det Fælles Gavekort er netop kommet på gaden, og man har nu mulighed for at give den perfekte gave – uanset om det er til en personlig gave eller som firmagave. Og så støtter man samtidig det lokale handelsliv.

En gave med frihed og fleksibilitet

Det Fælles Gavekort giver modtageren frihed til selv at vælge, hvor gaven skal bruges. Kortet kan nemlig indløses i en bred vifte af butikker rundt om i Faxe Kommune. Herunder Faxe, Faxe Ladeplads, Haslev og Karise. Det gør det til en alsidig gave, der passer til enhver smag.

Nem at købe og bruge

Gavekortet kan nemt købes online her på Business Faxes hjemmeside eller fysisk i udvalgte butikker. På siden findes en opdateret liste over de forretninger, hvor gavekortet kan købes og anvendes, og man kan også tjekke sin saldo på gavekortet.

Støtte til lokalsamfundet

Udover at glæde modtageren, har Det Fælles Gavekort også den ekstra fordel, at det støtter det lokale erhvervsliv. Initiativet er et resultat af et stærkt samarbejde mellem de lokale handelsstandsforeninger og bidrager til at styrke det lokale handelsliv i Faxe Kommune.

Win-win for detailbranchen og de handlende

Business Faxe forventer, at Det Fælles Gavekort vil have en positiv effekt på detailhandlen i området og skabe en win-win for både detailbranchen og de handlende. Med gavekortet får modtageren nemlig fleksible valgmuligheder og støtter samtidig lokalsamfundet ved at handle lokalt. Det Fælles Gavekort passer derfor perfekt til enhver anledning og bidrager samtidig til en stærkere lokal økonomi.

Læs mere om gavekortet her på hjemmesiden under Detail – du kan komme til siden via linket her.

Categories: Nyheder