Velkommen til Business Faxes nye erhvervskonsulent

Business Faxe har netop ansat en erfaren erhvervskonsulent, der skal være med til styrke kontakten til virksomhederne og sætte skub i erhvervsudviklingen i Faxeområdet.

Peter Fjerring er Business Faxes nye erhvervskonsulent. Den 53-årige erhvervskonsulent kommer med 25 års erhvervserfaring inden for bl.a. erhvervsfremme og forretningsudvikling og en netop afsluttet kandidatuddannelse i erhvervsledelse (en MBA – Master of Business Administration).

Business Faxe er sat i verden for blandt andet at styrke erhvervsudviklingen i Faxe kommune og sikre god erhvervsservice over for områdets virksomheder og iværksættere. Det skal Peter Fjerring med sin stærke erhvervsbaggrund nu medvirke til at styrke endnu mere og støtte op om, og det ser han frem til.

– Jeg ser mange potentialer i erhvervslivet i Faxe Kommune. Lige fra forretningsudvikling hos håndværkere over vækst i veletablerede virksomheder til en god start for de nye iværksættere. Arbejdet med de potentialer ser jeg rigtig meget frem til at være en del af. Og så glæder jeg mig især til at komme i gang med virksomhedsbesøgene. Det bliver en spændende start for mig at komme ud til virksomhederne og lytte til deres ønsker og behov, siger Peter Fjerring.

Lokalkendt

Til daglig bor Peter Fjerring på Frederiksberg, men som tidligere erhvervskonsulent i Næstved Erhverv kender han området i og omkring Faxe kommune særdeles godt.

– Jeg har i de fem år, hvor jeg arbejdede i Næstved fulgt med på sidelinjen i udviklingen i Faxe kommune og det lokale erhvervsliv. Ligesom jeg har haft mange besøg og møder i Faxeområdet. Jeg har særligt lagt mærke til, at her er et alsidigt mix af store og små virksomheder, forskellige brancher og både veletablerede firmaer og nye iværksættere. Alle har på hver deres måde potentialer, og det bliver en spændende udfordring for mig at tage del i arbejdet med at realisere dem, siger Peter Fjerring.

Erhvervskonsulenten Peter Fjerring skal som resten af teamet referere til direktør for Business Faxe Tomas Legarth, som glæder sig over Peter Fjerrings start.

– Peter har en solid erfaring med forretningsudvikling. Ikke mindst fra hans seneste job som erhvervskonsulent i Næstved Erhverv, hvor han vejledede både virksomheder og iværksættere samt drev og faciliterede netværk og arrangementer. Han har specielt indsigt i produktionsvirksomheder samt bygge- og anlægsvirksomheder, områder som vi i vores lokalområde netop har fokus på. Med Peter som erhvervskonsulent kan vi nu styrke kontakten til virksomhederne yderligere og sætte endnu mere skub i erhvervsudviklingen, og det glæder mig meget, siger Tomas Legarth direktør for Business Faxe.

En af de første opgaver, som Peter Fjerring vil kaste sig over, er virksomhedsbesøg. Så har man en virksomhed i Faxe kommune og ønsker besøg, kan man træffe ham på telefonnr.: 56 37 03 00 eller e-mail: pf@businessfaxe.dk.

Categories: Nyheder