Jobopslag udløbet! Skal du være vores nye erhvervskonsulent

Jobopslag udløbet

Erhvervskonsulent med skarp forretningsforståelse søges til Business Faxe

Business Faxe søger en erfaren erhvervskonsulent med kommerciel tilgang, der brænder for lokal udvikling. Med base i Rønnede og reference til direktøren får du efter nærmere aftale ansvaret for at understøtte vækst og udvikling blandt virksomheder og iværksættere i vores fantastiske lokalområde.

Om stillingen

Business Faxe ønsker, at vores erhvervskonsulenter skal besøge endnu flere virksomheder for at fremme dialog, vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv. Du vil derfor komme til at opsøge, etablere og vedligeholde relationer til virksomheder. Du vil desuden bidrage til vores netværk, iværksættere og arrangementer. Sidst men ikke mindst vil du komme til at opleve en alsidig hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

 • opsøge og besøge virksomheder
 • sætte indsatser i spil for virksomhederne
 • koordinere dine indsatser med øvrige aktiviteter i Business Faxe
 • screene og hjælpe iværksættere
 • facilitere og udvikle netværk
 • planlægge og afholde arrangementer
 • bidrage til andre erhvervsfremmeopgaver i Business Faxe

Kvalifikationer og kompetencer

Din uddannelsesmæssig baggrund er ikke altafgørende, men det er en forudsætning, at du har solid erfaring med virksomhedsdrift og forretningsudvikling – meget gerne på konsulent eller ledelsesniveau fra det private erhvervsliv. Derudover har du et indgående kendskab til virksomhedens interne processer, og hvordan dens samspil med omverden tilrettelægges. Du skal kunne trække på din erfaring og trives med at vejlede både virksomheder og iværksættere samt at drive og facilitere netværk og arrangementer.

Det er vigtigt, at du som person er god til at lytte, samarbejde og opbygge et tillidsforhold til alle typer af mennesker. Desuden lægger vi vægt på, at: 

 • du er imødekommende og befinder dig godt i en udadvendt funktion
 • du er omstillingsparat og formår at løse ad hoc-opgaver
 • du evner at arbejde målrettet – både i team og selvstændigt
 • du har kendskab til erhvervslivet eller virksomhederne i Faxe kommune
 • du har kørekort og kan anvende egen bil til virksomhedsbesøgene

Er Business Faxe noget for dig?

Business Faxe er en erhvervspolitisk interessevaretagelsesorganisation og Faxe kommunes samlende erhvervsforening, der varetager det lokale erhvervs og medlemmernes interesser. Business Faxe er desuden Faxe Kommunes erhvervsfremmeaktør, som leverer erhvervsservice og udmønter Kommunens erhvervsstrategi.

Business Faxe er sat i verden af og for det lokale erhvervsliv med det formål at understøtte og inspirere til vækst og udvikling i Faxe kommune. Business Faxe vil være erhvervslivets og kommunens naturlige omdrejningspunkt for samarbejde om vækst og udvikling, så Faxe kommune bliver blandt de mest attraktive steder at drive virksomhed.

Business Faxe har relationen til det lokale erhverv samt forståelsen og kendskabet til erhvervets muligheder, udfordringer og behov. Samtidig har Business Faxe også indsigt i de rammevilkår og muligheder, der findes for erhvervets udvikling. Vi forsøger i hverdagen at udleve vores værdier om troværdighed, åbenhed og samhørighed.

Business Faxe yder vejledning og sparrer med erhvervsdrivende og iværksættere om drift og vækstmuligheder. Vi faciliterer en række netværk, som skaber forretningsmæssig værdi for medlemmerne. Vi udbyder kurser, seminarer, foredrag og formidler kontakt til erhvervsfremmesystemet, støttemuligheder, samarbejdspartnere og andre virksomheder.

Business Faxe er desuden erhvervslivets talerør overfor kommunale, regionale og nationale beslutningstagere. Vi tager initiativ til og deltager i en lang række udviklingsopgaver inden for innovation og vækst, der alle har til hensigt at gøre Faxe kommune til et center for vækst.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, som samtidig vægter et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi er en flad organisation, hvor medarbejderne bliver inddraget og har medindflydelse – både i det daglige og når nye tiltag skal udvikles. Som Erhvervskonsulent vil du få mulighed for at udvide dit faglige repertoire i en mindre virksomhed med et højt ambitionsniveau.

Yderligere information

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Tomas Legarth på 51664664 eller tl@businessfaxe.dk

Ansøgning

Stillingen er 37 timer, og ønskes besat snarest muligt. Ansøgning og CV bedes sendes til info@businessfaxe.dk

Vi afholder samtaler løbende.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til kvalifikationer.

Categories: Nyheder