Kom til fælles julefrokost med andre virksomheder

Nu får mindre virksomheder mulighed for at holde julefrokost sammen, når Business Faxe åbner døren til en fælles julefrokost på Dalby Hotel den 8. december. Der vil være underholdning med blandt andet levende musik og juleauktion, hvor overskuddet går til velgørenhed. Billetsalget er nu startet.

Årstiden står ikke just på vinter, men ikke desto mindre nærmer tiden sig, hvor flere virksomheder tænker på den forestående vintersæson og julen. Med julen følger også en masse julefrokoster og ikke mindst julefrokost med arbejdet.

Mange firmaer tilbyder julearrangementer for større virksomheder, eller også er virksomhederne af en størrelse, hvor en festkomité står for virksomhedens julefrokost. På den anden side står de mindre virksomheder med en enkelt eller få medarbejdere, hvor tilbuddene ikke er mange. Med julefrokosten på Dalby Hotel tilbydes de mindre virksomheder nu en større firmajulefrokost, hvor de kan få en festlig aften, møde andre virksomheder og skabe nye relationer i hyggelige omgivelser.

– Mindre virksomheder har ofte den sammen hverdag med de fordele og udfordringer, der følger med ved at være en knap så stor virksomhed. De kan derfor nemt relatere til hinanden. Samtidig kan der også være behov for at få udvide netværk både fagligt og socialt. Den mulighed får de så nu med julefrokosten Business Faxe tilbyder på Dalby Hotel den 8. december, siger Tomas Legarth direktør for Business Faxe.

God mad, julehygge og velgørenhed

Det bliver en rigtig hyggelig og sjov aften, som byder på julebingo og -auktion, hvor overskuddet går til velgørenhed. Der vil også være levende musik og en lækker, klassisk julebuffet og gode drikkevarer. Alt sammen til priser, som mindre virksomheder kan være med på.

Der er også mulighed for at booke en overnatning med morgenmad – så kan man få en god nats søvn oven på en dejlig fest.

Læs mere om julefrokosten, priser og tilmelding her på hjemmesiden under Arrangementer.

Categories: Nyheder