Kom og løb stafet i Skovtårnet med dine kollegaer

Nu har virksomheder mulighed for give deres medarbejdere en sjov oplevelse, hvor de samtidig får pulsen op. Onsdag den 13. september lyder startskuddet nemlig til Business Faxe Stafetløb for virksomheder. Ruten foregår på Camp Adventure med en tur op i Skovtårnet, og der er åbent for tilmelding.

Business Faxe Stafetten er et stafetløb for virksomheder. Et løb som vil blive afholdt årligt på skiftende lokationer. I år har Business Faxe Stafetten fået den fantastiske mulighed at gennemføre løbet ved Camp Adventure. Så ønsker virksomheder at give deres medarbejdere en ekstraordinær løbeoplevelse, så er chancen her nu.

– Tanken med Business Faxe Stafetten er at give vores virksomheder anledningen til at mødes under uformelle rammer, hvor der er plads til hygge, grin og fadøl. Og så skal der selvfølgelig også løbes. Samtidigt vil vi også gerne vise vores smukke turistvenlige omgivelser frem for det lokale erhverv. Det er også derfor løbets lokation skifter hvert år, så vi virkelig får vist de mange gode sider af Faxe Kommune, fortæller Ane Dolward, projektleder for Turisme Faxe og koordinator for Business Faxe Stafetten.

Få pulsen op med kollegaerne

Stafetløbet består af 4 omgange løb på ruten, og man kan vælge mellem to ruter – en på 3,2 km og en 6 km. Uanset om man vælger at løbe 3,2 km eller 6 km, så kommer man som en del af ruten en tur op i Skovtårnet. Der er derfor rig mulighed for at få pulsen op sammen med kollegaerne og ikke mindst nyde den storslået udsigt over området.

God opbakning

Bag Business Faxe Stafetten står Business Faxe og Turisme Faxe, og selvom det er det første løb af sin slags i området, møder Stafetten allerede god opbakning fra de lokale virksomheder. Et par virksomheder som SJEB A/S, Huge Consulting og Lydtildinfest har allerede meldt sig som sponsorer. Takket været dem ser Business Faxe Stafetten derfor nu dagens lys med sit første løb den 13. september – og der plads til flere sponsorer.

– Vi er rigtig glade for den opbakning, som Business Faxe Stafetten allerede får. Det at der er virksomheder, som stiller op som sponsorer viser, at det lokale erhvervsliv ønsker at støtte op om de gode aktiviteter i området, som styrker sammenholdet og skaber liv. Og skulle der være flere, som gerne vil stille op som sponsor – hvor man jo også får mulighed for at få sit navn vist frem under løbet – så er man altid velkommen til at kontakte mig. Jo flere vi står sammen, jo bedre er det for løbet – også de fremtidige løb, fortæller Ane Dolward.

Categories: Nyheder