Kom med i et stærkt netværk for bygge- og anlægsbranchen

Med netværk, sparring og skiftende temaer faciliterer Business Faxe et ambitiøst netværk for ejerledere i bygge- og anlægsbranchen. Netværket ejes af deltagerne selv, og formålet er at udbygge faglige og sociale relationer og at udveksle erhvervserfaringer med hinanden. Alle interesserede er velkomne til at prøve netværket af ved at deltage på et af møderne. Næste møde finder sted den 28. februar.

Business Faxe faciliterer hver anden måned et netværksmøde for ambitiøse ejerledere i bygge- og anlægsbranchen. Her tager de en bordet rundt og måler temperaturen på, hvordan det går ude i virksomhederne og vender relevante emner.

Formålet med netværket er at udbygge relationer og udveksle erhvervserfaringer med hinanden. Men vigtigst af alt så er netværket ejet af deltagerne selv. De har derfor stor indflydelse på, hvilken værdi netværket skal skabe for dem selv, og hvilke temaer netværket dykker ned i.

– Netværket består i dag af nogle dygtige ejerledere, som passer godt sammen både fagligt og socialt. Det skaber en god dynamik og giver nogle spændende dialoger – hvor deltagerne samtidig gør brug af hinandens ekspertiser. I løbet af året kommer netværket rundt om relevante temaer, de selv har valgt, og som har betydning for deres hverdag. En af de helt store styrker i netværket er den gensidige tillid, fagligheden og respekten, som deltagerne indbyrdes viser hinanden. Det skaber et rum, hvor vi rent faktisk kan rykke ved noget, siger Tomas Legarth direktør for Business Faxe.

Netværksmøderne indhold og forløb

Netværket mødes hver anden måned – i alt 6 gange i løbet af året – og målgruppen er ejerledere i bygge- og anlægsbranchen. Møderne varer 2 timer og indeholder sparring, evt. tema eller indlæg, spisning og netværk. Netværket er gratis, dog kræver det et medlemskab hos Business Faxe, og man betaler for egen forplejning.

Kom gratis med til et møde

Er man blevet nysgerrig på, hvad netværket kan tilbyde, er man velkommen til at deltage på et af netværksmøderne uden medlemskab. Næste møde afholdes den 28. februar hos Business Faxe.

Ønsker man at høre mere om netværket, eller blive en del af det, kan man kontakte direktør Tomas Legart på tl@businessfaxe.dk eller på mobilnummer 51 66 46 64.

Categories: Nyheder