Kom med Business Faxe på erhvervstur til Femern Bælt-tunnelen

Business Faxe arrangerer en studietur til Lolland med erhvervsbesøg hos Femern Bælt-tunnelen og virksomheden S.E.W. North Filtration onsdag den 19. juni. Med turen får deltagerne en enestående mulighed for at opleve to spændende erhvervsdestinationer. Alle interesserede er velkomne.

Turen går først til Rødbyhavn og Femern Bælt-tunnelen og så til Maribo, hvor teknologivirksomheden S.E.W. North Filtration ligger. Turen giver deltagerne en unik lejlighed for at få indsigt i de nyeste metoder og viden inden for byggeri og teknologi. Alle interesserede er velkomne, men turen er særligt rettet mod erhvervsfolk med interesse inden for industri-, bygge- og anlægsbranchen.

– Vi er begejstrede for at kunne tilbyde denne studietur til Lolland. Det er en enestående mulighed for erhvervsfolk i Faxe Kommune og omegn til at få et indblik i nogle af landets mest innovative og spændende projekter inden for byggeri og industri. Vi er sikker på, at deltagerne nok skal få inspiration og værdifulde erfaringer med hjem, som de kan drage nytte af i deres egne virksomheder, siger erhvervskonsulent Peter Fjerring fra Business Faxe.

Indsigt i Danmarkshistoriens største byggeri

Femern Bælt-tunnellen er et imponerende byggeprojekt med en historisk byggesum på 55 mia. kr. Projektet, som startede i 2020 og forventes færdiggjort i 2029, omfatter opførelsen af en 18 kilometer lang sænketunnel med to dobbeltsporede motorvejsrør og to jernbanespor. Ved besøget vil deltagerne få en bustur rundt i området, en status på byggeriet og et indblik i, hvordan man styrer så stor en byggeplads som byggeriet af Femern Bælt-tunnelen kræver.

Oplev en af Danmarks mest moderne industrivirksomheder

S.E.W. North Filtration er en banebrydende virksomhed inden for fremstilling af luftfilterpatroner til industrielle anlæg. Virksomheden, der blev grundlagt i 2011, har gennemgået en imponerende vækstrejse og teknologisk omstilling. Ved besøget vil ejerlederne Jacob Jacobsen og Lars Petersen dele deres erfaringer med at overgå fra traditionel til højteknologisk produktion samt løbende udvikling af organisationen.

Studieturen arrangeres med fælleskørsel i bus, og Business Faxe forventer at samle 40 deltagere til denne unikke oplevelse.

Under Arrangementer her på hjemmesiden, kan man læse mere om studieturen, program, pris og tilmelding. Tryk på linket her.

Categories: Nyheder