Indstil kandidater til en af Erhvervspriserne 2024

Hvem har gjort sig fortjent til en af Erhvervspriserne 2024? Det kan alle være med til at afgøre. Lige nu kan man nemlig indstille sine favoritkandidater til tre af årets fire Erhvervspriser 2024. Alle fire priser uddeles under Business Faxes Erhvervsprisuddeling 2024 til november.

Torsdag den 21. november afholder Business Faxe Erhvervsprisuddeling 2024 på Rønnede Kro. Her fejres det lokale erhvervsliv med fire priser. De fire priser er: Årets Virksomhed 2024, Årets Iværksætter 2024, Årets Turismepris 2024 og Faxe Kommunes Virksomhedspris 2024. Men først skal kandidaternes findes.

– Når vi er ude hos virksomhederne i Faxe Kommune, møder vi gang på gang medarbejdere, ledere og ejere, som hver dag arbejder dedikeret på at drive virksomheden frem – til gavn for både borgere og erhvervslivet i Faxe Kommune. Dem vil vi gerne fejre med fire priser, og vi skal nu have fundet de virksomheder, som har gjort sig fortjent til dem. Vi opfordrer derfor alle til at indstille den virksomhed, som de mener fortjener en særlig anerkendelse, siger direktør Tomas Legarth, Business Faxe.

Kriterierne for priserne

I tiden frem til den 5. august kan man indstille kandidater til Årets Virksomhed 2024, Årets Iværksætter 2024 og Årets Turismepris 2024. Mens indstillinger til Faxe Kommunes Virksomhedspris 2024 er afsluttet.

For at komme i betragtning til priserne skal der opfyldes nogle kriterier.

Prisen Årets Virksomhed 2024 er sponseret af Sparekassen Sjælland-Fyn. Om kriterierne for prisen fortæller områdedirektør, Kenneth Henriksen: Årets Virksomhed 2024 er en virksomhed i positiv vækst, der har visioner for fremtiden, er en aktiv ambassadør for Faxe Kommunes erhvervsliv og skaber arbejdspladser og tager et socialt ansvar.

Prisen Årets Iværksætter 2024 er sponseret af Beierholm. Om kriterierne for prisen fortæller partner og statsautoriseret revisor, Dorte Grøndal Hansen: Vi giver prisen Årets Iværksætter 2024 til en nyetableret og innovativ iværksættervirksomhed, der er kommet godt fra start, og som vi vurderer har potentiale for fortsat udvikling og vækst.

Prisen Årets Turismepris 2024 er sponseret af Møns Bank. Om kriterierne for denne pris fortæller filialdirektør, Jan Friis Møller: Vi giver Årets Turismepris 2024 til en virksomhed, kulturinstitution eller ildsjæl, der bidrager til udvikling og vækst i det lokale turismeerhverv og øger innovationen og professionalismen med initiativer eller indsatser, der sætter området Faxe Kommune på landkortet som destination.

Faxe Kommunes Virksomhedspris 2024 er sponsoreret af Faxe Kommune. Indstillingsperioden er afsluttet, og det bliver spændende at se, hvem der løber med prisen under erhvervsprisuddelingen.

Kriterierne for kommunens pris er valgt af Beskæftigelses og Integrationsudvalget. Om dem siger Allan Tirsgaard (K): Det bliver et enigt udvalg, der nu vil udvælge de nominerede til prisen, som vil gå til en virksomhed, der i deres hverdag har skabt rammerne for, at medarbejdere med handicap får bedre muligheder for et aktivt arbejdsliv.

Indstil årets prismodtagere

Alle opfordres til at indstille en eller flere kandidater til Årets Virksomhed 2024, Årets Iværksætter 2024 eller Årets Turismepris 2024 ved at sende en mail med sit bud på en værdig kandidat sammen med en kort begrundelse. Det er tilladt at indstille sin egen virksomhed.

Mailen sendes senest den 5. august til direktør for Business Faxe, Tomas Legarth på: tl@businessfaxe.dk.

Du kan tilmelde dig erhvervsprisuddelingen under Arrangementer her på hjemmesiden, eller tryk på linket her.

Categories: Nyheder