FAXE KOMMUNES PRIORITERER ERHVERVSLIVET HØJT

Det lokale erhvervsliv skal sikres de bedste vilkår og samspillet mellem erhvervslivet og kommunen skal være stærkt. Kommunen og Business Faxe arbejder derfor tæt sammen for at sikre vilkårene for at drive erhverv er optimale. Kommunen gør hvad den kan for løbende at holde blikket på rammevilkårene, lede efter udviklingspotentialer og udbyde erhvervsgrunde.

De erhvervsgrunde kommunen lige nu har til salg er beskrevet på kommunens hjemmeside www.faxekommune.dk. Her står også hvordan man kontakter kommunen om grundsalg.

Der er ledige erhvervsgrunde på adresserne

  • Grønlandsgade 11 og 18 i Haslev. Grønlandsgade 11 er en erhvervsgrund på 6.792 m². Grønlandsgade 18 er en erhvervsgrund på 6.335 m²
  • Industriparken 25 i Faxe. Grunden er på ca. 11.300 m2

Faxe Kommune har siden 2009 satset aktivt på at udvikle et stort erhvervsområde ved Rønnede. Et erhvervsområde placeret tæt på motorvejen med nem adgang til København og den komende tunnel til Tyskland. Og samtidig op til rute 54 mod Næstved og Slagelse og videre mod fFyn og Jylland. Netop denne placering har et stort potentiale. Det blev bekræftet forleden, da direktør Mikkel Wesselhoff fra Business Lolland Falster gæstede kommunens udvalg ”Forum for Erhvervsudvikling”. Mikkel Wesselhoffs meldinger var ikke til at tage fejl af. Han slog fast, at erhvervsområdet ved Rønnede med sin placering er unik ja næsten misundelsesværdig. Og derefter gav han sine bud på, hvordan man kommer videre med en målrettet erhvervsudvikling i et erhvervsområde som dette.

”Forum for Erhvervsudvikling” lyttede intenst og fik spændende input til udvalgets arbejde med at foreslå en ny erhvervsstrategi for Faxe Kommune.