Business Faxe Stafetten møder flot opbakning fra de lokale virksomheder

Når startskuddet lyder for Business Faxe Stafetten onsdag den 13. september på Camp Adventure, er det for allerførste gang. Bag stafetten står Business Faxe og Turisme Faxe, men det er takket være den lokale opbakning, at stafetten ser dagens lys.

Arbejdet med Business Faxe Stafetten står Business Faxe og Turisme Faxe for, men den var ikke gået uden hjælp fra de lokale virksomheder SJEB A/S, Huge Consulting og Lydtildinfest.dk, som støtter op med sponsorater. Alle tre sponsorer er ikke i tvivl om, hvorfor de ønsker at støtte op.

Lars Huge ejer af Huge Consulting forklarer:

– Vi vil gerne bakke op om arrangementer, hvor virksomheder har mulighed for at give deres medarbejdere en god oplevelse, og hvor man får mulighed for at netværke med andre virksomheder. Samtidig ønsker vi at bidrage med det socialfaglige for virksomhederne i lokalrådet. Vi virksomheder må nemlig også selv hjælpe til med at skabe et godt klima at drive virksomhed i.

Kristian Formann ejer af Lydtildinfest.dk begrunder deres opbakning med, at de ønsker at støtte op om arrangementer, hvor det giver mening for både lokalområdet og forretningen, og at de støtter, som de nu kan.

– Vi støtter gerne op om arrangementer i lokalområdet. For en lille virksomhed som os, kan vi dog ikke donere en masse penge, men vi hjælper, som vi nu bedst kan – fx med det vi har på lager. Vi støtter derfor Business Faxe Stafetten ved at stille lydanlæg til rådighed.

Mens Allan Mayland Olsen partner i SJEB A/S fortæller, at de ofte støtter op om lokalprojekter – særligt idrætsarrangementer.

– Vi støtter rigtig gerne op om en masse idræt i kommunen – især der hvor unge mennesker får rørt sig. Nu har vi valgt også at støtte op om Business Faxe Stafetten, som jo er et arrangement, der netop har fokus på motion, og hvor målgruppen også er unge medarbejdere.

Styrker sammenholdet og skaber synlighed

Business Faxe Stafetten er tydeligvis en begivenhed, som ikke kun har fokus på løb, men også på at skabe et fællesskab og styrke sammenholdet blandt virksomhederne i Faxe kommune. Og det er noget, der er vigtigt for livet i området, mener de hos Business Faxe og Turisme Faxe.

– Den flotte opbakning fra de lokale virksomheder har ikke kun en positiv indvirkning på Business Faxe Stafetten. Opbakningen sender også et budskab om, at virksomhederne her i området ønsker at være aktive medspillere i lokalsamfundet. Samtidig er de også med at skabe mere liv i området og tiltrække opmærksomhed, og det sætter vi enorm stor pris på, siger projektleder for Turisme Faxe Ane Dolward.

Business Faxe stafetten finder sted onsdag den 13. september med start kl. 17.00. Stafetten vil blive afholdt på skiftende lokationer, og i år gennemføres stafetten ved Camp Adventure. Man kan læse mere om løbet på businessfaxe.dk.

Er der virksomheder, som ønsker at stille op som sponsorer, kan man kontakte Ane Dolward på mail: ad@businessfaxe.dk og tlf.nr.: 56 37 03 00.

Categories: Nyheder