Business Faxe byder erhvervschef velkommen ombord

Den 15. marts bød Business Faxe en ny medarbejder velkommen ombord, som får ansvaret for udviklingen af Business Faxes virksomhedsrettede indsatser og titlen som erhvervschef. Manden bag titlen er 58-årige Flemming Rosenkrantz, og han kommer med en stærk baggrund inden for ledelse og forretningsudvikling.

Business Faxe er sat i verden for blandt andet at styrke erhvervsudviklingen i Faxe kommune og sikre god erhvervsservice over for områdets virksomheder og iværksættere. Flemming Rosenkrantz skal med sine kompetencer inden for erhvervsudvikling og virksomhedsdrift nu hjælpe andre virksomheder godt videre på deres vækstrejse.

Vil gøre en forskel for virksomhederne

Flemming Rosenkrantz har de sidste 15 år været administrerende direktør for en række selvejende virksomheder heriblandt et tv-produktionsselskab, et sundheds- og trivselsselskab og en NGO. Nu skal han i stillingen som erhvervschef i Business Faxe varetage kontakten til de lokale virksomheder og styrke virksomhederne i Faxeområdet. Et arbejde han glæder sig til.

– Jeg ser enormt frem til at blive en del af holdet hos Business Faxe og være med til at løfte virksomhederne i Faxeområdet. Jeg er sikker på, at der venter både virksomhederne og jeg nogle spændende oplevelser Grundlæggende tror jeg nemlig på, at jeg kan gøre en forskel. De kompetencer og erfaringer jeg har med mig, stiller jeg fuldt ud til rådighed for det lokale erhvervsliv. Jeg har selv opstartet virksomheder og ledet større virksomheder, og jeg har derfor et godt indblik i, hvor der kan være brug for sparring og hjælp, siger Flemming Rosenkrantz.

Kommer fra området

Til daglig bor Flemming Rosenkrantz i Haslev med sin kone og to piger. Han flyttede her til for 2 år siden, så selvom han er stedkendt, er der områder og virksomheder, som stadig er lidt nyt for ham. Det ser han dog ingen udfordringer i – tværtimod.

– Med to år i bagagen, er der selvfølgelig meget, jeg ikke ved. Men jeg vil vælge at se det som en fordel. Jeg er på ingen måde forudindtaget, jeg er i den sammenhæng et blankt lærred, som er ivrig efter at suge til sig. Samtidig er jeg utrolig glad for at bor her. Så at kunne få lov til at stille min kompetencer til rådighed for det lokale erhvervsliv præcis her – i vores nye habitat – ser jeg som et privilegium og en kæmpe faglig udfordring. En udfordring som jeg vil at gå til med respekt, siger Flemming Rosenkrantz.

Erhvervschefen Flemming Rosenkrantz refererer til direktør for Business Faxe Tomas Legarth, og her er der stor glæde at spore over ansættelsen.

– Der sker rigtig meget i inden for erhvervsområdet i Faxe kommune og forventningerne hos de lokale virksomheder er store. Det er derfor et scoop for lokalområdet og Business Faxe, at vi har ansat Flemming som erhvervschef med ansvar for blandt andet relationen til og udviklingen af vores virksomheder. Flemming har en lang erfaring som erhvervsmand og direktør i virksomheder og brancher, der i høj grad understøtter de behov, vi har lokalt. Flemming vil desuden supplere og tilføre organisationen væsentlig værdi i opgaveløsningen samt i høj grad kunne være med til at sikre strategisk retning og eksekvering, slutter Tomas Legarth.

Categories: Nyheder