Indlæser Begivenheder

Er du også ramt af de store prisstigninger på energi? Så brug 2,5 timer den 26. januar, når Business Faxe og Erhvervshus Sjælland holder arrangementet ”Optimér dit energiforbrug”. Her vil du nemlig få inspiration til, hvordan du helt konkret kan optimere energiforbruget og dermed sænke dine udgifter mest muligt.

Få gode råd fra en ekspert

Med ”Optimér dit energiforbrug” får du mulighed for at komme med energirådgiver fra Andel Energi Louis Jacobi rundt på Dalby Hotel og få inspiration og indblik i, hvad man konkret kan gøre for at spare på energien. Der vil blive kigget på, om der fx kan skrues ned for energien på en smart måde, og om der kan investeres, så det også kan mærkes på kort og lidt længere sigt. Alt sammen for at du som leder kan træffe gode beslutninger, der kan understøtte din virksomhedsdrift og sikre din mulighed for at konkurrere.

Rundtur på Dalby Hotel

Med rundturen på Dalby Hotel får du en konkret gennemgang af mulighederne for at optimere energiforbruget i en virksomhed og har undervejs mulighed for at stille spørgsmål. Derudover kan du efterfølgende deltage på et onlinemøde, hvor du får mulighed for at spørge opklarende ind til, hvad du selv kan gøre for din virksomhed.

Prisen for at deltage er 100 kr. ekskl. moms. I prisen er der inkluderet kaffe og kage.

Go to Top