Årets første MorgenForum afholdes tirsdag den 7. februar hos Geomuseum Faxe

– vi sætter spot på oplevelser og turisme set fra et erhvervsperspektiv

På programmet denne morgen er museumsinspektør fra Geomuseum Faxe Jesper Milàn og projektleder for Turisme Faxe Ane Dolward.

Fossile koralrev og turismeindsatsen i dag

MorgenForum starter med, at museumsinspektør fra Geomuseum Faxe Jesper Milàn byde godmorgen og under “Værtens kvarter” fortæller om museet og de to udstillinger.

Næste oplægsholder på programmet er projektleder for Turisme Faxe Ane Dolward. Hun vil komme ind på den turismeindsats, der er sat i værk. Faxe Kommune har nemlig sat en ekstra bevilling af i perioden 2022-2025 til erhvervsfremme af turismebranchen i Faxe kommune, men hvordan kommer det også alle andre end turismebranchen til gode? Det skitserer Ane Dolward kort i sit oplæg, hvor hun fortæller om, hvordan andre brancher kan få fordel af de afledte effekter, som turismebranchens forventede vækst medfører, og hvordan flere turister også har positive samfundsøkonomiske gevinster.

Efter mødet giver Jesper Milàn en kort rundvisning i udstillingen ‘Danmarks Fossile Koralrev’, hvor han samtidig vil fortælle om udstillingens tilblivelse, og hvilke overvejelser der er gjort om den.

Om Geomuseum Faxe og udstillingerne

Geomuseum Faxe er en del af Østsjællands Museum og ligger på kanten af Faxe Kalkbrud. Her vises udstillingerne Danmarks Fossile Koralhav og INORROOQ af Jim Lyngvild.

Udstillingen Danmarks Fossile Koralhav formidler fortællingen om det levende koralrev, som vrimlede med liv for 63 millioner år siden, der hvor Faxe Kalkbrud ligger i dag. Mens udstillingen INORROOQ viser Lyngvilds fantastiske værker og kreationer, der frit er inspireret af den grønlandske kulturhistorie.

Vi glæder os til at se dig den 7. februar på Geomuseum Faxe fra kl. 07.00-08.30!

Møderne er gratis for alle medlemmer af Business Faxe. Men vil du prøve det af, inden du bliver medlem, så er du velkommen.

MorgenForum med tvist

Med MorgenForum på Geomuseum Faxe skyder vi gang i Business Faxe MorgenForum  for 2023, men i år er der en lille tvist. MorgenForum ændres nu også til at foregå om aftenen – og det har vi valgt at kalde AftenForum. Det betyder, at vi på skift holder et MorgenForum og et AftenForum. Planen for MorgenForum og AftenForum i 2023 er:

Februar: MorgenForum
April: AftenForum
Maj: MorgenForum
Juni: AftenForum
September: MorgenForum

Møderne afholdes fortsat hver første tirsdag i måneden. MorgenForum finder sted fra kl. 07:00 til 08:30, mens AftenForum finder sted fra kl. 18.00-20.00.

Vil du have besøg af MorgenForum eller AftenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores MorgenForum eller AftenForum, så kontakt direktør Tomas Legarth og hør nærmere. Værtsvirksomhederne, som holder MorgenForum, sørger for morgenforplejning, mens værtsvirksomhederne til AftenForum sørger for en let anretning. Normalt lægger værtsvirksomhederne også lokaler til møderne og i form af ’Værtens kvarter’, får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Tomas Legarth på telefon:  51 66 46 64 eller e-mail: tl@businessfaxe.dk.

07-02-2022

 07.00 – 08.30

Geo Museum Faxe, Østervej 2b, 4640 Faxe

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe. Men vil du prøve det af, inden du bliver medlem, så er du velkommen.
Ikke medlem? Meld dig ind her

Tilmelding senest den 2. februar kl. 12 via formularen nedenfor

Tilmeldinger er lukket til denne event.