Business Faxe MorgenForum

Kendte morgenmøder i ny udgave

De kendte morgenmøder for alle medlemmer af Business Faxe fortsætter i 2018, men med opdateret indhold, nye rammer og under nyt navn.

Business Faxe MorgenForum er et uformelt forum for deling og opdatering af både lokal og generel viden om forhold med relevans for den del af kommunens erhvervsliv, der er medlemmer af Business Faxe.

Møderne giver plads til både almindelig medlemsdialog og til diverse oplæg, indlæg, foredrag og temaer, der understøtter erhvervslivets drift, udvikling og vækst.

Ny mødestruktur

Møderne bliver afholdt på skift hos de forskellige medlemsvirksomheder og altid fra kl. 07:00 til 08:30 den første tirsdag i måneden – undtaget juli og august.

Værtsvirksomhederne sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værtsvirksomheden mulighed for at fortælle om virksomheden, markedet eller anden aktuel information. Det er tanken, at hvert møde også skal indeholde et indlæg, som deltagerne aktivt kan kommentere, drøfte eller stille spørgsmål til.

Læs mere og tilmeld dig årets første møde den 6. februar her

Ny facilitator

Business Faxes repræsentant på morgenmøderne er erhvervskonsulent Kurt Skjold, som har erfaringer fra sit mangeårige virke som merkantil direktør på Dagbladet Børsen og siden 2004 som selvstændig erhvervsdrivende.

Om sin nye rolle i Business Faxe MorgenForum siger Kurt: ’Selvom jeg er ny i Business Faxe, er jeg ikke født i går, og jeg glæder mig til at stille mine erfaringer til rådighed for medlemmerne’.

Kurt modtager gerne forslag til emner, som du gerne vil have drøftet eller foredraget på møderne.

Kontakt os

Kurt Skjold

Erhvervskonsulent

+45 61 37 94 23
ks@businessfaxe.dk