Indlæser Begivenheder

Bygge- og Anlægsnetværk

Det lokale netværk med fokus på udvikling, vidensdeling og hvordan vi sammen spiller hinanden stærkere

Kom og vær med i et ambitiøst netværk for ejerledere i bygge- og anlægsbranchen. Her udbygger I relationer og udveksler erhvervserfaringer med hinanden, men vigtigst af alt så er netværket ejet af jer deltagere selv, mens vi står for faciliteringen. Du har derfor sammen med de andre netværksdeltagere stor indflydelse på, hvilken værdi netværket skal skabe for jer, og hvilke temaer netværket dykker ned i.

Om netværket

I mødes hver anden måned. Her tager I bordet rundt og måler temperaturen på, hvordan det går ude i virksomhederne og i markedet og vender relevante emner. Netværket er etableret af dine kollegaer i branchen og er for lokale bygge- og anlægsvirksomheder.

Formålet er at danne og udbygge faglige og sociale relationer, udveksle erhvervserfaringer og gode råd med hinanden – samt at stille skarpt på de temaer og områder, der fylder i branchen og i jeres hverdag. Der vil blive serveret en let anretning undervejs.

Næste møde finder sted den 28/2 fra kl. 17.00-19.00


Netværket er for medlemmer af Business Faxe, men hvis du synes, det lyder interessant, så er nysgerrige håndværkere velkomne til at deltage på et af møderne.

I mødes hver anden måned – i alt 6 gange i løbet af året – og målgruppen er ejerledere i bygge- og anlægsbranchen. Møderne varer 2 timer og indeholder sparring, evt. tema eller indlæg, spisning og netværk.

Netværket er gratis, men man betaler for egen forplejning.

Vil du høre mere om netværket eller tilmelde dig, så kontakt direktør Tomas Legarth på tl@businessfaxe.dk eller 51664664.

Go to Top