Handl-Lokalt.dk

Handl-Lokalt.dk har en vision om at skabe bro mellem lokale detailbutikker i Danmark og forbrugere, som starter deres søgen efter produkter og inspiration på internettet.

Som lokal detailbutik må man anerkende, at kampen om kundernes gunst foregår i den digitale og i den fysiske verden. En butik kan være nok så velkendt, men hvis forbrugeren søger efter specifikke produkter eller inspiration på internettet, er det langt fra sikkert, at butikken overhovedet kommer i spil, hvis den mangler online synlighed.

Den gode nyhed er, at mange danskere ifølge nyere undersøgelser foretrækker at finde inspiration på internettet og efterfølgende købe varen i en fysisk butik. Det er bekvemt, de kender butikken, de får personlig og vedkommende betjening, og det er en rar følelse at støtte lokale initiativer. Hvis produktet ikke lever op til forventningerne, vil det i mange tilfælde også være væsentligt nemmere at tage dialogen ansigt til ansigt i en velkendt lokal butik end gennem computerskærmen hos en webshop.

For lokale detailforretninger er der derfor gode muligheder for at drage fordel af udviklingen, hvis de vel og mærke formår at understøtte deres fysiske butik med online synlighed, når forbrugerne leder efter inspiration og produkter på internettet.

Hos Handl-Lokalt.dk skaber vi i samarbejde med lokale butikker optimale rammer for forbrugere, der gerne vil danne sig et hurtigt overblik over den lokale detailhandels sortiment.

Kontakt

  • Handl-Lokalt.dk
    Energivej 9, 1,
    4690 Haslev