Vedtægter

Vedtægter

Business Faxes vedtægter er regelgrundlaget og rammerne for medlemsforeningens virke. Ændringer af vedtægterne kan alene foretages under en generalforsamling, der er Business Faxes øverste myndighed.

  • Læs Business Faxe Copenhagens Vedtægter 2018 her eller nedenfor.    ...

Kontakt os

Sofie Løndal Dyrlund

Kommunikationskonsulent

+45 61 37 58 79
sld@businessfaxe.dk

Business Faxe på Facebook

3 dage siden

Business Faxe

I går afholdt Business Faxe sin første digitale generalforsamling. 🎉
Og selvom vi savnede skipperlabskovsen, 🍜 gik det gnidningsfrit og nogen vil endda sige ekstraordinært effektivt.👏

Der skal lyde et tillykke 🎊 til Sten Corfix Jensen, Louise Würtz og Gregers Münter som stillede op til genvalg og til 🎊Leif Petersen og Ivan Reedtz-Thott som blev genvalgt som suppleanter.

Det fyldige referatet af generalforsamlingen vil indfinde sig på hjemmesiden i starten af næste uge.

I ønskes alle en dejlig pinse.
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook

1 uge siden

Thomas Priiskorn

Hej netværk.
Vi søger med lys og lygte efter interiør til indretning af et gårdbutik projekt.
Det vi søger er reoler, hylder, borde, skabe. I sål og træ. Meget gerne noget som har et industri præg og har været brugt på lager eller værksted, landbrug.
Vi et fire lokale fødevare producenter, som er gået sammen om et gårdbutik projekt i Dalby. Vi har lejet en bygning på Heeringvej og skal fra næste måned i gang med at indrette en bygning til et fælles gårdbutik og oplevelsessted. Herfra skal der være lokale varer og vare fra små danske producenter fra vores netværk. For at sparke projektet i gang, har vi brug for en masse interiør til opbevaring, vi håber nogle af jer har noget stået i jeres virksomheder, som I gerne vil af med eller sælge for håndører.
Ligeledes skal vi i løbet af de næste to uger i gang med klargøring af lokalet. Her vil vi gerne i kontakt med lokale firmaer, som enten kan noget med rengøring, småreparationer, ophængning af diverse reoler, bygge simple reoler, bygge espalier m.m. Alt sammen små opgaver, hvor vi har brug for gode hænder, til en overskuelig pris, i den gode lokale ånd.
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook