Indlæser Begivenheder

Kom til AftenForum hos Royal Unibrew med rundvisning

På dette AftenForum besøger vi Royal Unibrew og sætter spot på deres historie og ølproduktion.

På programmet er produktionsdirektør for Danmark Kristian Dahl, som vil fortælle om Royal Unibrews historie, og herefter kommer vi med på en lille rundvisning. Rundvisningen slutter med ølsmagning, hvor Royal Unibrews brygmester vil præsentere og fortælle om de øl, der skal smages på.

Det bliver helt sikkert en spændende aften, som også byder på spisning og mulighed for at netværke og lave forretning – så kom og vær med!

Vi glæder os til at se dig den 6. juni hos Royal Unibrew kl. 17.00-19.00!

Sidste tilmeldingsfrist er udløbet.

AftenForum er for medlemmer af Business Faxe, og denne gang er det gratis, men det kræver en tilmelding. Vil du prøve det af, inden du bliver medlem, er du velkommen.

Om Royal Unibrew

Royal Unibrew bygger på mange års dansk bryggeritradition og er i dag Danmarks 2. største bryggerikoncern. De producerer mere end 400 forskellige produkter i Danmark på to moderne bryggerier i henholdsvis Faxe og Odense.

MorgenForum med tvist

MorgenForum ændres nu også til at foregå om aftenen – og det har vi valgt at kalde AftenForum. Det betyder, at vi på skift holder et MorgenForum og et AftenForum. Planen for de næste MorgenForum og AftenForum i 2023 er:

April som MorgenForum d. 11/4 2023
Maj som AftenForum d. 2/5 2023
Juni AftenForum d. 6/6 2023
September som MorgenForum d. 5/9 2023

MorgenForum finder sted fra kl. 07:00 til 08:30, mens AftenForum finder sted fra kl. 17.00-19.00.

Vil du have besøg af MorgenForum eller AftenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores MorgenForum eller AftenForum, så kontakt erhvervschef Flemming Rosenkrantz og hør nærmere. Værtsvirksomhederne, som holder MorgenForum, sørger for morgenforplejning, mens værtsvirksomhederne til AftenForum sørger for en let anretning. Normalt lægger værtsvirksomhederne også lokaler til møderne, og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Flemming Rosenkrantz på telefon:  21 70 85 86 eller e-mail: fr@businessfaxe.dk.

 

Go to Top