Indlæser Begivenheder

Bygge- og Anlægsnetværk

Det lokale netværk med fokus på udvikling, vidensdeling og hvordan vi sammen spiller hinanden stærkere

Kom og vær med i et ambitiøst netværk for ejerledere i bygge- og anlægsbranchen. Her udbygger I relationer og udveksler erhvervserfaringer med hinanden, men vigtigst af alt så er netværket ejet af jer deltagere selv, mens vi står for faciliteringen. Du har derfor sammen med de andre netværksdeltagere stor indflydelse på, hvilken værdi netværket skal skabe for jer, og hvilke temaer netværket dykker ned i.

Om netværket

I mødes hver anden måned. Her tager I bordet rundt og måler temperaturen på, hvordan det går ude i virksomhederne og i markedet og vender relevante emner. Netværket er etableret af dine kollegaer i branchen og er for lokale bygge- og anlægsvirksomheder.

Formålet er at danne og udbygge faglige og sociale relationer, udveksle erhvervserfaringer og gode råd med hinanden – samt at stille skarpt på de temaer og områder, der fylder i branchen og i jeres hverdag. Der vil blive serveret en let anretning undervejs.

Næste møde har fokus på ‘grønne køretøjer’ og finder sted den 20/6

Under næste møde dykker vi ned i temaet ‘grønne køretøjer’ og EGS (Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse)). Her kigger Partner Development Manager Jakob Kargaard fra Norlys og chefkonsulent Mads Nedergaad fra Gammelgaard Consulting forbi.

Norlys er en af Danmarks største leverandør af el, mens Gammelgaard Consulting er en virksomhed med mere end 50 års rådgivererfaring inden for bæredygtighed- og grøn omstilling.

Mads Nedergaard kommer for at holde oplæg om bæredygtighedsrapportering og den grønne omstilling. Han efterfølges af Jakob Kargaard, som kommer og fortæller om omstilling af vognparken.

Med de to oplæg bliver vi klogere på, hvordan omstillingen fra fossile køretøjer til el ser ud for en branche, der dagligt kører rundt med tunge materialer. Vi får indblik i, hvad det vil betyde for vores økonomi, hvor langt vi kan køre på en opladning, og hvad det kræver af tid på opladning om dagen.

Emnerne i oplæggene

Mads Nedergaad fra Gammelgaard Consulting kommer rundt om emner som:

-ESG krav
-Bæredygtighedsrapportering
-Grøn omstilling
-Klimalov
-EU-taksonomi
-Grøn skattereform

Jakob Kargaard fra Norlys kommer rundt om emner som:

-Grøn omstilling af bilflåden
-Grønne firmabiler
-Miljørapportering
-Lade infrastrukturen

 


Netværket er for medlemmer af Business Faxe, men hvis du synes, det lyder interessant, så er nysgerrige håndværkere velkomne til at deltage på et af møderne.

I mødes hver anden måned – i alt 6 gange i løbet af året – og målgruppen er ejerledere i bygge- og anlægsbranchen. Møderne varer 2 timer og indeholder sparring, evt. tema eller indlæg, spisning og netværk.

Netværket er gratis, men man betaler for egen forplejning.

Vil du høre mere om netværket eller tilmelde dig, så kontakt direktør Tomas Legarth på tl@businessfaxe.dk eller 51 66 46 64.

Go to Top