Indlæser Begivenheder

Kom til AftenForum hos B&W LIVE

Så afholder vi snart vores første AftenForum og stedet bliver B&W LIVE. Aftenen byder på oplæg, spisning og netværk, så kom og vær med.

Det bliver uden tvivl en spændende og hyggelig aften. På programmet vil først Erhvervschef fra Business Faxe Flemming Rosenkrantz byde velkommen. Herefter vil booker og bestyrelsesmedlem for for B&W LIVE Henrik Holmgaard fortælle om B&W LIVEs historie, deres betydning for Faxe kommune, og hvilken værdi de kan tilføre de lokale virksomheder.

Der vil blive serveret mad, drikkevarer og kaffe.

Møderne er for medlemmer af Business Faxe. Men vil du prøve det af, inden du bliver medlem, så er du velkommen. Når der afholdes AftenForum, vil der være en egenbetaling for forplejning.

Vi glæder os til at se dig den 2. maj kl. 17.00-19.00!

Om B&W LIVE

B&W LIVE er et spillested og kulturhus beliggende i Faxe Kommune midt i centrum af Haslev by, mellem Køge, Ringsted og Næstved. Bygningerne husede oprindeligt hotel fra slutningen af det 18. århundrede, men fra 1970´erne og frem til 2010 var der spillested og diskotek. Fra 2020 er stedet igen åbnet som kulturhus og spillested under navnet B&W LIVE.

MorgenForum med tvist

MorgenForum ændres nu også til at foregå om aftenen – og det har vi valgt at kalde AftenForum. Det betyder, at vi på skift holder et MorgenForum og et AftenForum. Planen for de næste MorgenForum og AftenForum i 2023 er:

April som MorgenForum d. 11/4 2023
Maj som AftenForum d. 2/5 2023
Juni som MorgenForum eller AftenForum d. 6/6 2023
September som MorgenForum d. 5/9 2023

MorgenForum finder sted fra kl. 07:00 til 08:30, mens AftenForum finder sted fra kl. 17.00-19.00.

Vil du have besøg af MorgenForum eller AftenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores MorgenForum eller AftenForum, så kontakt erhvervschef Flemming Rosenkrantz og hør nærmere. Værtsvirksomhederne, som holder MorgenForum, sørger for morgenforplejning, mens værtsvirksomhederne til AftenForum sørger for en let anretning. Normalt lægger værtsvirksomhederne også lokaler til møderne og i form af ’Værtens kvarter’, får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Flemming Rosenkrantz på telefon:  21 70 85 86 eller e-mail: fr@businessfaxe.dk.

Tilmelding til AftenForum den 2. maj

Medlem af Business Faxe? *
Go to Top