Senva

Senva er en rådgivningsvirksomhed der på nuværende tidspunkt er bestående af 8 partnere og rådgivere. ”Hos Senva er vi et team med høj menneskelig og faglig kompetence som i fællesskab ”sliber kniven” for hele tiden at blive klogere og dygtigere. Vi har skabt et tæt og godt fællesskab, med et uformelt og sjovt arbejdsmiljø – hvor vi altid gør vores bedste, og selvfølgelig udviser ansvarlighed og integritet i samarbejdet med vores kunder og forretningsforbindelser. Alt sammen for at sikrer at du som kunde får den bedste løsning og oplevelse i samarbejdet med os.” udtaler Stifter og Rådgiver Claus Østergaard Olsen.

Hvad vi gør:
Vi hjælper ledere og virksomheder til at få opfyldt deres behov og ambitioner. Gennem meningsfuld, strategisk sparring og rådgivning samt målrettet eksekvering styrker vi i fællesskab virksomhedens forretning til profitabel vækst og fremtidssikring, top- og bundlinje optimering og værdiskabende digitalisering. Alt sammen noget der er værdiskabende og fremmer virksomhedens skalerbarhed, robusthed og modenhed. Samtidig styrkes de finansielle-, kommercielle-, ledelsesmæssige-, organisatoriske-, og operationelle kompetencer og ydeevne.

Vores tilgang:
Vi møder dig i øjenhøjde, lytter, forstår og kommer 360 grader rundt om din virksomhed, så vi også får muligheden for at identificerer uudnyttet potentiale, inden vi skræddersyr eksekverbare handlingsplaner og holdbare løsninger – der skaber både menneskelig og forretningsmæssig sammenhængskraft.

Hvem vi er:
Vi er alle seniorer og har drevet forretning både som iværksætter, ejer eller direktør af mellemstore virksomheder eller været på direktionsniveau i større virksomheder. Vi har derfor selv oplevet både medvind og modvind på egen krop og arbejdet både strategisk, operationelt, organisatorisk, en omskiftelig verden. markedsmæssigt, købt- og solgt virksomheder, fusioneret m.m. – alt sammen hvad der hører med sig når man driver forretning i en omskiftelig verden. Vi fokuserer derfor på at hjælpe ledere og virksomheder med at undgå faldgruber, udnytte potentialet og skabe de bedste forudsætninger for succes.

Vores passion er at hjælpe dig med din passion
Vi sørger for at du føler dig hjulpet og støttet i hele processen. Vi overlader derfor intet til tilfældighederne og gør os umage i alt hvad vi foretager os. Med vores viden og kompetencer samt positive tilgang vil du opleve at vi ser løsninger frem for problemer – og at vejen til målet godt kan være overskuelig. Lad os sammen skabe en hverdag der giver mening og værdi for dig og din virksomhed.

Kontakt

  • Claus Østergaard Olsen
    Danmarksgade 2a
    4690 Haslev