Iværksætter

Få kvalificeret hjælp til at komme godt i gang

Hos Business Faxe har vi stor erfaring med at hjælpe vores lokale iværksættere godt i gang.
Vi tilbyder gratis 1:1 sparring omkring dine forretningsidéer. Mange udfordringer kan vi klare lokalt, og er der brug for specialister, kender vi dem og henviser dig til dem.

Book et gratis opstartsmøde allerede i dag!


Vi yder vejledning og giver inspiration til de lokale erhvervsdrivende – gerne i samarbejde med lokalområdets eksisterende ekspertise som f.eks. Business Faxe Rådgiverkorps.

Inspiration, udviklingsmuligheder og hjælp til at undgå væksthæmmende procedurer er også på paletten af de ydelser, som Business Faxe tilbyder – og et godt sted at starte kan være ved de månedlige inspirationsmøder Business Faxe MorgenForum. Her kan du møde ligestillede og her kan alle foreslå emner, som ønskes belyst.

Alle vores konsulenter er certificeret i VækstHjulet © og kan derfor hjælpe dig med et 360 graders tjek af din virksomheds forretningsgrundlag, udfordringer og muligheder.

Og hvis vores kompetencer slipper op, ved vi, hvem du kan henvende dig til – ligegyldigt om det drejer sig om salg/markedsføring, økonomi, generations- eller ejerskifte, eksport, digitalisering, eller grøn omstilling, så kender vi nogle, der kan hjælpe dig.


Der findes en masse relevante og inspirerende sites og fora hvor man kan hente gode råd og læse om andres erfaringer.

Her kan iværksættere mødes online og dele deres erfaringer om iværksætteri.
Du kan blandt andet finde tjeklister med de vigtig overvejelser, som du skal gøre dig – når du springer ud som selvstændig. Eller læse om andre typiske udfordringer, problemer og fordele ved at være iværksætter.

Kontakt os

Kurt Skjold

Erhvervskonsulent

+45 61 37 94 23
ks@businessfaxe.dk