Willbrandt Gummiteknik ApS

Lokalt og internationalt

De seneste 25 år er ikke gået stille for sig, hvilket de 5 udmærkelser som Gazelle-virksomhed vidner om.

WILLBRANDT Gummiteknik fik sin opstart på dansk jord i 1994 under ledelse af Aage Christiansen.

Efter Johnny Frank Anekjær’s tiltrædelse som adm. direktør hos WILLBRANDT Gummiteknik i 2005, har WILLBRANDT fået en stigende nordisk efterspørgsel.

Lokalerne og antallet af medarbejdere er vokset støt og i dag leverer WILLBRANDT Gummiteknik A/S produkter til virksomheder over hele verden.
Fokus på det globale marked er med til at sikre en stabil indtjening, hvis kriserne rammer på eksempelvis det nordiske marked, kan WILLBRANDT fokusere på andre lande og med dette i mente, har WILLBRANDT det sidste årti skabt vækst og meget positive resultater.

WILLBRANDTs mange forskelligartede produkter, såsom chokdæmpere til marineindustrien, vindmøllekomponenter, gummidele til tog og sneplove, kan fremstå lidt usynlige, for de mennesker der har glæde af dem i hverdagen. Hos WILLBRANDT ved man dog, at alle små dele spiller en stor og vigtig rolle, hvad end der er tale om små komponenter i maskineriet eller de medarbejdere der er med til at opbygge WILLBRANDTs succes.

WILLBRANDT Gummiteknik har kvalitet i højsædet og er af samme årsag ligeledes ISO certificeret af flere omgange, underbygget af en kvalitetschef, der sikrer at WILLBRANDT altid lever op til den bedste kvalitet som overhovedet muligt.

WILLBRANDT Gummiteknik er vokset ud af deres nuværende lokaler. Med 15 medarbejdere fordelt på salg, rådgivning, udvikling, lager og administration samt 4 ungarbejdere, er det nødvendigt med mere plads og rydningen af den 11.300 m2 store grund til WILLBRANDT Gummiteknik’s nye domicil er i gang.
Det nye domicil vil ligge på Grønlandsgade i Haslev, hvor der vil blive opført en 2000 m2 stor bygning med plads og mulighed for yderligere vækst og udvidelse.
Lagerhallerne vil få 8-10 meter til loftet, hvilket vil betyde en væsentlig forøgelse af den nuværende lagerkapacitet.

Hos WILLBRANDT er medarbejdertrivsel ligeledes i fokus, dette understreges af de mange jubilæer WILLBRANDT kan fejre for medarbejderne. At medarbejderne har 5, 10, 15 og 20 års jubilæum vidner om en arbejdsplads der rummer af viden, erfaring, kvalitet og trivsel.

Kontakt

  • Johnny Frank Anekjær
    Finlandsgade 29
    4690 Haslev