Vin & Druen

Vin & Druen er helt igennem en privat ejet vinimportør. Jeg er sammen med min kæreste dedikeret til det gode liv, som for os består af gode oplevelser med vin, mennesker og ikke mindst kunder og leverandører.

Vin & Druen importerer selv vine fra Italien og Tyskland. Firmaets indehaver er Claus Pedersen, som gør en dyd ud af at finde gode vine, som er unikke og dermed noget ud over det sædvanlige.

Vi befinder os i den virtuelle verden og har et showroom i Faxe Ladeplads, ingen fordyrende mellemled. Udvalget er vine fra området Valpolicella, specielt fra vores gode venner hos Gamba, en vingård som vi fandt i 2007 på en af vores rejser. Deres Amarone Le Quare er stadig en af vores bedst sælgende vine. I 2012 fik vi kontakt til Enrico hos Rivetto i Piemonte, en vingård som vi er rigtig stolt af at have i vores sortiment, her får man fuld valuta for sine penge. I slutningen af 2012 fandt vi også et skønt vinhus i Mosel, Weingut Familie Rauen, disse vine kan kun forhandles igennem Vin & Druen og vi har et bredt sortiment.

Vi har kun vine, som vi selv holder af og sætter stor pris på, at servere for venner og kendere af god vin. Det er således krævende vin, som ved flere års lagring kun bliver bedre.

Vin & Druen’s formål er at tilbyde såvel privat som erhvervskunder kvalitetsvine til fordelagtige priser. I dag beskæftiger vi os primært med salg til private, virksomheder og et par supermarkeder. Som sparringspartner og den gode ven bestræber vi os gennem en tæt dialog på altid at stå klar, til at hjælpe med den gode flaske vin til lørdag aften, fester, gaver til medarbejder mv.

Kontakt

  • Claus Pedersen
    Fuglsang 7
    4654 Faxe Ladeplads