Sjællands Erhvervsbeklædning A/S

Sjællands Erhvervsbeklædning A/S (SJEB) tilbyder arbejdstøj, profiltøj, sikkerhedsfodtøj, merchandise og gaveartikler m.m.

Vi er en dynamisk virksomhed med hovedsæde i Rønnede – tæt på motorvejen – og i 1. september 2014 udvidede vi med en afdeling i Køge hos XL-Byg (proff-center). Begge steder kan man altid se og afprøve det nyeste tøjudvalg samt tage en dialog omkring specifikke ønsker. Vi kan opfylde alle vores kunders krav lige fra salgspersonale, der skal iklædes tøj til f.eks. messer, mekanikerteams, der skal have smudsafvisende tøj, og svejsere, som skal have brandsikkert arbejdstøj osv.

Firmaet har eksisteret siden 2008 og har i dag over 1000 faste kunder. Kunder fra den lille håndværker til den større entreprenør- og produktionsvirksomhed samt kommuner og andre offentlige institutioner.

Bag firmaet står fætrene Allan Mayland Olsen og Martin Mayland og beskæftiger 15 medarbejdere, som alle arbejder med det klare mål at være de bedste til kundeservice – og dermed sikre den bedst mulige oplevelse for vores kunder.

Kontakt

  • Allan Mayland Olsen
    Industrivej 72
    4683 Rønnede