Safe-Tec A/S

Safe-Tec har med mange års erfaring leveret innovative og banebrydende bjærgning, bugsering og løfteløsninger til forsvars-, bjærgnings- og vindindustrien baseret på egenudviklede patenter. I tæt samarbejde med kunden og gennem et stærkt netværk af særlige kompetencer leveres standard- eller til situationen specifikt udviklet løsninger.

Safe-Tec, der er fuldt kvalitets certificeret i henhold til ISO 9001 samt Miljøledelsescertificeret efter ISO 14001, står for løsninger med de højeste krav til sikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitet baseret på nøje specificerede formkrav. Safe-Tec har således siden 90’erne stået for at levere komplette løsninger, herunder design, udvikling, distribution og serviceaftaler til industrierne gennem allerede etablerede agenturer, som bl.a.; Comeup, Delta, Sepson og Savatech, samt strategisk samarbejde med virksomheder, som Autoconsult, Force Technology og Rescue Center Denmark.

Safe-Tec er centralt placeret i Danmark med løsninger leveret over store dele af kloden. Firmaet er kendt for udvikling og produktion af kvalitetsprodukter og kan derfor bryste sig af at være en solid leverandør af løsninger og serviceydelser til blandt andet det Canadiske, Australske, Norske og Danske Forsvar.

Følgende nøgleområder kendetegner Safe-Tec:

  • Virksomheden er især kendt for udvikling og produktion af bjærgnings- og bugseringsudstyr til tunge køretøjer. Eksempler herpå er Safe-Bar, Safe-Brake, Wheelduck og Safe-Light.
  • En velkonsolideret serviceafdeling, der står for vedligeholdelse, hotline og vejleding 24/7 af kunder, certificering og re-certificering, lovpligtige eftersyn, uddannelse af nøglepersonel både på egne faciliteter, på fagskole eller hos kunden.
  • Da Safe-Tec’s kunder er stærkt afhængige af sikker og hurtig leverance, har Safe-Tec et udbygget varesortiment med lager af standardvarer, kritiske komponenter og reservedele. Dette er understøttet af et internationalt veletableret netværk af samarbejdspartnere og leverandører, der sikrer hurtig forsyning og dermed er garanti for vore kunders fortsatte drift.

Safe-Tec’s mangeårige erfaringer med missionskritiske industrier muliggør, at virksomheden konstant kan optimere driften for at sikre håndtering og implementering af kundernes krav.

Som eksempel på dette, har Safe-Tec implementeret fuldt understøttede IT-systemer, med blandt andet komponentsporbarhed, som det kendes fra flyindustrien.

Kontakt

  • Bo Andersen
    Industrivej 17B
    4683 Rønnede