MH Ledelse

Køb og salg af virksomheder:

MH Ledelse hjælper dig med at gøre din virksomhed klar til salg, udarbejde det nødvendige salgsmateriale og afsøger markedet for potentielle køber, indtil en køber er fundet. Vi hjælper dig altså gennem hele salgsprocessen.

MH Ledelse er godkendt rådgiver til SMV PRO programmet, som du kan læse mere om på Erhvervshus Sjællands hjemmeside på dette link: www.smvpro.dk.

Øget digitalisering:

Alle virksomheder er digitale – i større eller mindre grad. På baggrund af en grundig analyse af din virksomheds processer udarbejder vi en rapport, der giver dig grundlag for at igangsætte en øget digitalisering af netop din virksomhed. Vi anbefaler at arbejde med 2-4 projekter ad gangen afhængig af de ressourcer, som du kan tilføre et digitalt udviklingsprojekt.

MH Ledelse er godkendt rådgiver til SMV Digital programmet. Du kan læse mere om SVM Digtital på dette link: www.smvdigital.dk.

Kundefastholdelse og udvikling:

Ved at aktivere din kundebase kan du får værdifuld information, der kan bruges til at forbedre dine interne processer og dermed få endnu mere tilfredse kunder. Tilfredse kunder skifter ikke leverandør – og tiltrækker flere kunder. Skulle en kunde have en “kritisk” oplevelse, så få du mulighed for at “gøre det godt igen”. Samtidig kan positive kunders udsagn om din virksomhed bruges til at øge din virksomheds eksponering på sociale medier. Mulighederne er rigtig mange.

Kontakt gerne Mogens Larsen, hvis du vil høre mere.

Kontakt

  • Direktør Mogens Larsen
    Bjerredevej 14
    4682 Tureby