Lev-Vel

Tre personer – mange ideer – men hvem er vi?

I Januar 2015, Nakskov,  var det tid til at se sig om efter nye områder for Lev-Vel Privat Godkendt Hjemmehjælp ApS. Det gik rigtig godt for det lokale firma, og der var kommet helt styr på organisationen og det var tid til at lave en udviklingsstrategi og bl.a udvidde mod Sjællandske kommuner, hvor Lev-Vel kunne få lov at levere hjemmehjælp efter fritvalgslovgivningen og godkendelsesmodellen.

Der blev søgt meget i hele det danske land, og pludselig opdagede vi at AAAvikar var til salg.

Det blev til rigtig mange møder med indehaver Jacob Holtoug, men en ting stod helt klart! Det var et perfekt match mellem ejerne i Lev-Vel og AAAvikar og der blev gjort klar til “ægteskab”.

I juni 2015 overtog Lev-Vel så AAAvikar og alle var nu enige om, at vi skulle fortsætte vores gode samarbejde med Jacob.

I dag drives Lev-Vel Sjælland af Anette Bång Due og Jacob har kastet sin kærlighed på en masse nye gavnlige projekter, hvor han får lov til at udfolde sin kreative og innovative side. Jacob har mange spændende projekter som snart ser dagens lys som kan ses på novalife.

Lene driver i dag Lev-Vel Sjælland på Lolland & Falster med de private rengørings- og plejeopgaver der stadig er der. Af succesfulde side projekter driver Lene Bång Jensen DanskBusinessHotel med bl.a store facility opgaver i København og Sjælland. Hun driver ligeledes NeckCall – et call center der bl.a har landsdækkende skadesrvicefirmaersom kunder.

Konklusionen på det hele er, at Lev-Vel med Lene, Anette & Jacob i dag står utrolig stærkt, og har en hel del mere at byde på end tidligere

Lev-Vel har altid være kendetegnet, for stedet hvor man får lov at vokse! Dette ses også i ejerkredsen. Det vigtigste er, at respekt og ærlighed følges, dette værdigrundlag går vi aldrig på kompromis med.

Kontakt

  • Anette Due
    Energivej 7, 2.
    4690 Haslev