Lægårdens Camping

Før 1964 fungerede Lægården som en ganske almindelig ejendom hvorfra der blev drevet landbrug af Inger og Olaf Olsen, men i året 1964 tog Olaf turen ud på marken ved Vemmetoftevej og skar kornet ned. Da det var overstået, startede han Lægårdens Camping på den nu, tidligere mark.

I disse tider kunne man kun få plads til 30 teltpladser inde på dette areal. Tanken om starte en campingplads i Spjellerup opstod fra den lokale købmand, der så sit snit til at få flere kunder i butikken. Campingpladsen blev en succes og flere og flere mennesker kom og fik et dejligt ophold på pladsen. Nu er Lægårdens Camping blevet en større og større campingplads for hvert år der er gået og der er nu også kommet flere og flere hyggelige aktiviteter og gode faciliteter til glæde for alle.

I 2001 udførte Inger og Olaf Olsen et generationsskifte til Tina & Henrik Storm, som nu ejer og driver Lægårdens Camping. Som vi siger : “Det er ikke et job, men en livsstil.”

Vi glæder os til at byde jer velkommen og give gerne et godt ophold hos Lægårdens Camping, om så opholdet tager en weekend, et par fridage eller længere tid!

Kontakt

  • Henrik Storm
    Vemmetoftevej 2A
    4653 Karise