Hesede Hovedgård

Hesede Hovedgård – et mødested med stemning

Mødestedet Hesede Hovedgård ligger i det smukke hovedhus på den 200 år gamle gård, som ligger naturskønt mellem Gisselfeld Kloster og Camp Adventure, på kanten af Hesede Skov.

Det stemningsfulde hus danner rammen om mange møder så som strategimøder og bestyrelsesmøder.

Der er altid kun er ét hold gæster i huset, og man derfor har huset for sig selv. Det giver en særlig fortrolig stemning, at man ikke skal tage stilling til andre gæster, og det giver grobund for fordybelse og gode samtaler.

Man kan holde dagsmøde for 8-16 personer, og husets 8 værelser kan også benyttes, hvis man skal mødes over flere dage. God mad og drikke er én af overskrifterne på stedet, hvor der også er vinkælder. Som gæst kan man også nyde den smukke veranda, den store terrasse og den parklignende have.

Hesede Hovedgård drives af værtsparret Kit og Claus, som bor på og driver stedet. De har indrettet huset med personlighed og samtidskunst og med stor respekt for husets historie og de mange fine håndværksmæssige detaljer. De har gjort sig umage for, at man som gæst skal føle sig hjemme og godt tilpas, og det er vigtigt for dem, at man som gæst føler sig velkommen og set – og at alle bliver mødt med smil og varme.

Værtsparrets passioner er vin og kunst, og der er kunst i hele huset, også i mødelokalet, hvor der er skiftende udstillinger. Det er muligt at tilføje oplevelser som fx vinsmagning, champagnesabling eller en kreativ seance til mødeprogrammet. Der holdes også pop-up events med afsæt i passionerne, og her er alle velkomne. Pop-up events annonceres på de sociale medier og i kalenderen på hjemmesiden.

Ud over møder holder Hesede Hovedgård yoga-weekend-retreats, ligesom man kan booke hele huset med forplejning i flere dage. Også her har man huset for sig selv.

Velkommen til Hesede Hovedgård hos Kit & Claus.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt

  • Kit Kjølhede
    Hesede Hovedgård 1
    4690 Haslev