Ginbutikken

Ginbutikken er en online webshop, der drives af Kenneth M. Nielsen & Mikkel B. Dam. Vi er begge ginentusiaster fra før det blev moderne.

Udover webshoppen som findes på ginbutikken.dk, har vi en fin lille showroom/butik i Haslev, som ligger på Jernbanegade 53D, indgang via Passagen.

Vi har selvfølgelig rigtigt mange private kunder, men har også en stor andel Erhvervskunder, kunder som blandt andet får leveret julekurve, jubilæumskurve og så har vi leveret langt over 50 virtuelle fredagsbarer siden Marts 2020. Dette sker ved at vi sender en smagekasse ud til alle ansatte hos kunden og så logger vi på et skype/teams kald og guider alle igennem en ginsmaging.

Skriv til Kenneth eller Mikkel for en aftale, alt kan lade sig gøre og vi laver også fysiske ginsmagninger og andre events.

Der er meget, der har ændret sig siden de dage i slut 90’erne, hvor der kun fandtes gins som Tanqueray, Bombay Sapphire og Gordons tilsat Schweppes tonic. Der er kommet tusindvis af ny gin på markedet.

Nogle er bedre end andre, og nogle er bare helt fantastiske. Det er disse mange forskellige kvalitets gins, du vil kunne finde her hos Ginbutikken.

Vi håber, du vil komme til at holde lige så meget af gin, som vi og alle andre ginelskere.

Kontakt

  • Kenneth Nielsen
    Jernbanegade 53D
    4690 Haslev