Elverdam advokater

Elverdam Advokaters historie starter tilbage i 1868, da kontoret blev etableret i Faxe. I 1944 kom den første generation af familien Elverdam til kontoret og nu – tre generationer senere – har virksomheden udviklet sig til én af de mest innovative og moderne advokatvirksomheder i Danmark.

I 2007 blev vi indstillet og senere nomineret til Advokaternes Innovationspris og blev placeret som én af de seks mest visionære virksomheder. I 2010 blev det endnu bedre, da en ny nominering til prisen – der nu hed Danske Advokaters Innovationspris – betød, at vi fik tildelt sølvmedaljer. Vi er både meget stolte men også meget ydmyge over at indtage denne placering i branchen.

Senest har vi lanceret vores 2016-plan, hvor vi med assistance fra OL-legenden Eskild Ebbesen integrerer forretningsmæssige målsætninger med medarbejdernes fysiske udvikling. Vi tror på, at sunde mennesker yder en bedre indsats og vi tror på, at vi kan udnytte vores potentiale, hvis vi er skrappe til at arbejde med både fælles og individuelle mål.

Kontakt

  • Advokat Charlotte Christensen
    Stationspladsen 12
    4690 Haslev