Beierholm

Beierholm gearer din virksomhed til vækst
Beierholm er en af Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomheder for mindre og mellemstore virksomheder. Vi rådgiver dig med nærhed og i øjenhøjde – og altid med udgangspunkt i de konkrete behov, din virksomhed står med nu og på længere sigt.

Tal med kvalitet giver muligheder
Vi tilbyder hele paletten af revisionsydelser, så du altid har et korrekt og retvisende billede af din virksomheds økonomiske situation. At der er helt styr på tallene giver tryghed både for dig og din virksomhed, men også for banker og andre investorer. Her er Beierholm garant for kvalitet.

Vi er med dig på hele rejsen
Beierholm kan også rådgive din virksomhed på rejsen mod vækst. Vi er en aktiv sparringpartner for tusindvis af virksomheder, der trækker på vores lokalkendskab, branchekendskab og internationale udsyn. Er du nystartet iværksætter, der brænder for at komme i gang? Har du allerede bevist, at du kan og har brug for at sætte virksomheden op i gear? Eller overvejer du at sælge livsværket? Uanset hvor du er på rejsen, står vi klar med rådgivning, der flytter din virksomhed.

Kontakt

  • Partner, statsaut. revisor
    Dorte Grøndal Hansen
    Torvet 5 A
    4690 Haslev