AskTeq ApS

El-installation tilbydes af el-installatør

​AskTeq ApS udfører som el-installatør og elektriker alle former for el-arbejde for private forbrugere og virksomheder på Sjælland og Fyn. Vi mener, at aftaler skal være klare og tydelige, og derfor påbegynder vi ikke arbejdet med en el-installation, før alle forhold i forbindelse med opgaven er afklaret.

Vores særlige ekspertise inden for maskinanlæg og CE-mærkning indgår som en naturlig del af vores ydelser som elektriker, herunder planlægnings- og projekteringsfasen.

Vi har især som el-installatør arbejdet med el-installation for landbruget samt en del større industrier. Dertil kommer, at vi kan varetage øvrige installationer som blandt andet data- og telenetværk, men også for eksempel videoovervågning.

Elektriker kan hjælpe med el-installation

Vi arbejder naturligvis efter den såkaldte “AB-Forbruger”, når vi arbejder for private boligejere. AB-Forbruger er en standardaftale, der er udfærdiget i et samarbejde mellem Tekniq, Dansk byggeri og Forbrugerrådet.

AskTeq er medlem af Tekniq, og derfor er alt el-arbejde, herunder el-installation, i private hjem omfattet af Tekniqs garantiordning.

Dertil kommer, at vi har en fast aftale med Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket betyder, at de gennemgår vores arbejdsgange hver andet år. Derved kan vi hele tiden være på forkant med både arbejdsmiljø og sikkerhedsprocedurer.​

Vi gennemgår din el-installation og nedsætter dit strømforbrug

​AskTeq tilbyder endvidere som elektriker at gennemgå jeres el-installation med henblik på at nedbringe jeres el-forbrug. Der er i det hele taget mange penge at spare ved at tænke langsigtet ved nybyggeri, renovering og udskiftning af både maskiner og private brugsgenstande.

Du er velkommen til at kontakte din el-installatør hos AskTeq ApS på telefon 56 71 29 60 eller på frank@askteq.dk, hvis du ønsker en drøftelse og et uforpligtende tilbud på el-installation.​

Kontakt

  • Frank Beuchert
    Præstøvej 41
    4640  Faxe