Nyhedsbreve

Kontakt os

Sofie Løndal

Kommunikationskonsulent

+45 61 37 58 79
sld@businessfaxe.dk

Business Faxe på Facebook

2 dage siden

Business Faxe

I dag var det, imod sædvane, hverken chefen eller konsulenten der var ude i marken, men derimod den kommunikationsansvarlige fra Business Faxe.

Sofie Løndal deltog i et af de tilbagevendende netværksmøder for erhvervsfremme-kommunikatører (et godt og langt dansk ord), denne gang afholdt af Erhvervshus Sjælland i Sorø.

På netværksmøderne vidensdeler vi blandt andet om vores udfordringer, gode erfaringer og ikke mindst, hvordan vi, ved at samarbejde med hinanden, kan skaffe vores lokale virksomheder bedst mulige arrangementer og tilbud.

Så følg med på vores hjemmeside, som løbende opdateres med resultaterne fra mødet 😊
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook

5 dage siden

Business Faxe

Vi samarbejder for dig!
Konsulenter, sælgere og kaffe hører sammen – og det vidste de gode kolleger i Erhvervshus Sjælland, da de inviterede alle erhvervskonsulenter på Sjælland til møde om vores ’kunder’ – DIG og andre virksomhedsejere.

Vi drøftede nemlig præcist, hvordan vi lokale erhvervskonsulenter i samarbejde med Erhvervshusets eksperter, får etableret den bedst mulige service for lokale virksomheder og iværksættere. Her er blot ét enkelt eksempel:

Når jeg taler med en ejerleder eller iværksætter, og det viser sig, at udfordringer og muligheder ligger udenfor min og mine lokale kollegers kompetencer, kan jeg henvise til Erhvervshuset. Men hvad sker der så?

Ofte har mit samarbejde med den lokale virksomhed medført en vis fortrolighed, og der er opbygget en en god relation. Skal min kunde så pludselig i gang med en helt ny og ukendt konsulent fra Erhvervshus Sjælland? Ja, det skal han – men første møde med den nye konsulent fra Erhvervshuset, kan ske sammen med mig på et fællesmøde. Og jeg mister ikke interessen for min kunde, bare fordi der også er andre, der hjælper til.

Forestil dig at din praktiserende læge mener, at du skal sendes til en speciallæge, fordi dine symptomer indikerer at der er behov for specialviden. Det er vist sjældent at din praktiserende læge tager et fælles møde med dig og speciallægen, ikke sandt? Men som virksomhed i Faxe kommune, er det faktisk det vi kan tilbyde, når det drejer sig om din virksomheds symptomer 😊
På dagens møde blev Erhvervshusets og de lokale konsulenter enige om, at blive meget bedre til at kommunikere og samarbejde for det fælles mål, at gøre opstart, drift, udvikling og vækst nemmere for vores kunder. Altså dig!
Mon ikke vi ses!?
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook