Med lækkerier, priser og konfetti blev det lokale erhvervsliv fejret

I går torsdag den 16. november afholdt Business Faxe sammen med det lokale erhvervsliv Erhvervsprisuddeling 2023. En årlig begivenhed hvor alle de driftige virksomheder i Faxe Kommune bliver hyldet og fejret. Det skete med uddeling af fire priser til de stolte vindere, inspirerende oplæg af assisterende landsholdstræner for håndboldkvinderne Lars Jørgensen og lækkerier til ganen.

Med bobler, netværkshygge, 3-retters middag i smukke omgivelser på Rønnede Kro var der lagt op til en festlig aften, da erhvervsfolk fra hele Faxe Kommune var samlet til Erhvervsprisuddeling 2023.

Erhvervsprisuddeling 2023 blev sat i gang af direktør for Business Faxe Tomas Legarth, som bød velkommen, her sagde han blandt andet:

– Vi er glade for at se, at denne gode tradition trækker så mange deltagere. Vi skal igen i år fejre det lokale erhvervsliv og hylde dem, der har gjort det specielt godt det seneste år. Sådan en tradition skaber stolthed, identitet og lokal sammenhængskraft.

Herefter kom Lars Jørgensen på scenen og holdt oplæg – og sikke et oplæg. Det var et oplæg fuld af inspiration, energi og sjov, men også alvor. Med udgangspunkt i sin egen karriere gav han et indblik i, hvordan man sammensætter et stærk team med plads til den enkelte spiller. Og hvordan de med tydelige retningslinjer og regler, men med fokus på den enkelte spillers behov og bløde værdier, i dag arbejder med landsholdet som team, så de altid yder deres bedste – også under ekstremt pressede situationer.

Dernæst startede middagen og aftenens højdepunkt – de fire prisuddelinger.

Vinderne af priserne

Aftenen bød på i alt fire priser, hvor der til hver pris var tre nominerede, og vinderne blev:

Faxe Kommunes Virksomhedspris 2023, som uddeles af Integrations & Beskæftigelsesudvalget, gik til Dagplejen Faxe Kommune. De tre nominerede var: Dagplejen Faxe Kommune, Bay Christensen A/S og Colding Fødevarer ApS.

Prisen Årets Virksomhed 2023, som er sponsoreret af Sparekassen Sjælland-Fyn, gik til BOAS ApS. De tre nominerede var: BOAS ApS, Dansk-Skimmel A/S og Bay Christensen A/S.

Prisen Årets Iværksætter 2023, som er sponsoreret af Beierholm, gik til Kultursalonerne Gisselfeld. De tre nominerede var: Kultursalonerne Gisselfeld, Hjortholms Bistro No 1 og Amazin´ Taxa.

Årets Turismepris 2023, som er sponsoreret af MønsBank, gik til Geomuseum Faxe. De tre nominerede i denne pris var: Geomuseum Faxe, Vision Haslev og Liv i Ladepladsen.

Business Faxe takker alle for en fantastisk aften og glæder sig til næste års Erhvervsprisuddeling 2024, som holdes den 21. november 2024.

Categories: Nyheder