Kom til håndværkertræf og få ny viden fra bygge- og anlægsbranchen

Tirsdag den 12. december slår Business Faxe dørene op for et håndværkertræf for de lokale bygge- og anlægsvirksomheder. Håndværkertræffet byder på et spændende eftermiddagsprogram med oplæg og efterfølgende julefrokost. Sidste tilmeldingsfrist er den 1. december.

Bag håndværkertræffet står bygge- og anlægsnetværket. Et ambitiøst netværk for ejerledere i bygge- og anlægsbranchen, som faciliteres af Business Faxe, men ejes af netværksdeltagerne selv. Netværket mødes ca. seks gange om året for at tage en ’bordet rundt’ og måle temperaturen på, hvordan det går ude i virksomhederne og i markedet samtidig med, at relevante emner vendes.

På programmet for håndværkertræffet er der derfor også sat tid af til drøftelse af det videre forløb for bygge- og anlægsnetværket. Derudover er der to oplæg – et af DI Byggeri som lægger vejen forbi, så deltagerne kan få tanket op med ny viden. Efterfulgt af et oplæg fra en spændende virksomhed – Skou Gruppen – som kommer for at inspirere med deres væksthistorie. Undervejs vil der også være mulighed for at få en god snak om, hvordan man som virksomhed kommer videre med udvikling og samarbejde i bygge- og anlægsbranchen i Faxe Kommune.

Håndværkertræffet og den efterfølgende julefrokost giver en god anledning til netværk og samvær med andre virksomheder i branchen, og ikke mindst et godt indblik i, hvad bygge- og anlægsnetværket har at byde på.

Målgruppen for arrangementet er både nuværende medlemmer af netværket og ejerledere, der kunne være interesseret i at blive en del af bygge- og anlægsnetværket.

Om bygge- og anlægsnetværket

Netværket består i dag af nogle dygtige ejerledere, som passer godt sammen både fagligt og socialt. Det skaber en god dynamik og giver nogle spændende dialoger – hvor deltagerne samtidig gør brug af hinandens ekspertiser. I løbet af året kommer netværket rundt om relevante temaer, de selv har valgt, og som har betydning for deres hverdag.  Og da netværket sørger for at få inviteret kompetente oplægsholdere ind i løbet af året, tilegner deltagerne sig også relevant og ny viden, som kan udvikle deres virksomhed. En af de helt store styrker i netværket er den gensidige tillid, fagligheden og respekten, som deltagerne indbyrdes viser hinanden.

Det er gratis at være medlem af netværket, når først man er medlem af Business Faxe, men man betaler for egen forplejning.

Er man blevet nysgerrig på, hvad netværket har at byde på, opfordres man til at deltage til håndværkertræffet og den efterfølgende julefrokost tirsdag den 12. december kl. 13.00 – 20.00 hos Business Faxe i Rønnede. Der er tilmeldingsfrist fredag den 1. december.

Man kan læse mere om håndværkertræffet, julefrokosten, pris og tilmelding på businessfaxe.dk under Arrangementer.

FAKTA

Program

 • 13.00-14.15:
  Velkomst v/ Business Faxe
  Bordet rundt med præsentation af deltagerne
  Business Faxe kommer med et bud på det videre arbejde med bygge- og anlægsværket
  Drøftelse om status og fremtid for netværket
 • 14.15-15.15:
  Fremtidens bygge- og anlægsbranche – hvor er vi på vej hen? v/ Torben Liborius, Chef for Dansk Infrastruktur, DI Byggeri
 • 15.15:
  Pause
 • 15.30-16.30:
  En væksthistorie fra bygge- og anlægsbranchen v/ Martin Skou Heidemann, Tømrermester og indehaver af Skou Gruppen, Gladsaxe og tidligere formand for Dansk Byggeri
 • 16.30-17.00:
  Afrunding og beslutning om, hvordan vi kommer videre med bygge- og anlægsnetværket
 • 17.00:
  Pause
 • 17.30-ca.20.00:
  Julefrokost
  Der serveres en juleplatte og en øl, vand eller et glas vin

Pris for Håndværktræf og julefrokost
300,- kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer eftermiddagskaffe m/kage og julefrokost m/drikkevarer – en øl, vand eller et glas vin.

Tilmelding og tilmeldingsfrist
businessfaxe.dk under Arrangementer senest den 1. december.

Sted
Business Faxe
Det gamle rådhus, Byrådssalen
Industrivej 2
4683 Rønnede

Kontakt
Erhvervskonsulent Peter Fjerring, e-mail: pf@businessfaxe.dk, mobil: 61 37 94 23.

Categories: Nyheder