Hvem har gjort sig fortjent til en erhvervspris?

Lige nu kan man indstille sine favoritkandidater til årets Erhvervspriser 2023. Priserne uddeles under Business Faxes Erhvervsprisuddeling 2023. Med priserne sættes der fokus på alle de mange spændende virksomheder, der findes rundt om i Faxe kommune.

Torsdag den 16. november afholder Business Faxe Erhvervsprisuddeling 2023 på Rønnede Kro. Her fejres det lokale erhvervsliv med priser – hele 4 af slagsen, da Faxe Kommunes Virksomhedspris også er med. De fire priser er: Årets Virksomhed 2023, Årets Iværksætter 2023, Årets Turismepris 2023 og Faxe Kommunes Virksomhedspris 2023.

– ”Vi glæder os rigtig meget til at fejre det lokale erhvervsliv, når vi åbner dørene til erhvervsprisuddelingen 2023 den 16. november. Når vi er ude hos virksomhederne i Faxe kommune, møder vi nemlig gang på gang medarbejdere, ledere og ejere, som hver dag arbejder dedikeret med det mål for øje at drive virksomheden frem. Det er netop de engagerede og dygtige mennesker, der får hjulene til at dreje rundt i Faxeområdets mange virksomheder, og det er dem, som vi ønsker at fejre og give et ekstra skulderklap”, siger direktør for Business Faxe Tomas Legarth.

Kriterierne for priserne

Nu er tiden så inde til at finde kandidaterne til de fire priser. Alle opfordres derfor til at være med til at fejre det lokale erhvervsliv ved at indstille sine favoritkandidater til Årets Virksomhed 2023, Årets Iværksætter 2023, Årets Turismepris 2023 og Faxe Kommunes Virksomhedspris 2023.

For at komme i betragtning til priserne, skal der opfyldes nogle kriterier.

Prisen Årets Virksomhed 2023 er sponseret af Sparekassen Sjælland-Fyn. Om kriterierne for prisen fortæller områdedirektør, Claus Andersen: Årets Virksomhed 2023 er en virksomhed i positiv vækst, der har visioner for fremtiden, er en aktiv ambassadør for Faxe kommunes erhvervsliv og skaber arbejdspladser og tager et socialt ansvar.

Prisen Årets Iværksætter 2023 er sponseret af Beierholm. Om kriterierne for prisen fortæller partner og statsautoriseret revisor, Dorte Grøndal Hansen: Vi giver prisen Årets Iværksætter 2023 til en nyetableret og innovativ iværksættervirksomhed, der er kommet godt fra start, og som vi vurderer har potentiale for fortsat udvikling og vækst.

Prisen Årets Turismepris 2023 er sponseret af MønsBank. Om kriterierne for denne pris, fortæller filialdirektør Peter Laugesen: Vi giver Årets Turismepris 2023 til en virksomhed, kulturinstitution eller ildsjæl, som bidrager til udvikling og vækst i det lokale turismeerhverv. Og som samtidig øger innovationen og professionalismen med initiativer eller indsatser, der sætter Faxe kommune på landkortet som destination.

Faxe Kommunes Virksomhedspris 2023 er sponsoreret af Faxe Kommune. Kriterierne er valgt af Beskæftigelses og Integrationsudvalget. Om dem siger Allan Tirsgaard (K): Prisen vil gå til en virksomhed, der gør en særlig indsats for at ansætte og fastholde seniorer (+60) – virksomheder der medvirker til at mindske arbejdsløshed for seniorer og styrker arbejdskraften i kommunen.

Indstil årets prismodtagere

Indstillingen til Faxe Kommunes Virksomhedspris 2023 foregår på Faxe Kommunes hjemmeside under siden Virksomhedsservice (som ligger under Erhverv).  Tryk på linket her.
Sidste frist er den 30. juni 2023.

Vil man indstille en kandidat til Årets Virksomhed 2023, Årets Iværksætter 2023 eller Årets Turismepris 2023, skal man sende en mail med et bud på en værdig kandidat til en eller flere af de tre erhvervspriser sammen med en kort begrundelse. Mailen sendes til direktør fra Business Faxe Tomas Legarth: tl@businessfaxe.dk.
Sidste frist er den 18. august 2023.

Det er tilladt at indstille sin egen virksomhed.

FAKTA

Udpegelse af vinderen af Faxe Kommunes Virksomhedspris 2023:
Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i Faxe Kommune gennemgår de indstillede virksomheder og udpeger de tre nominerede virksomheder på udvalgsmødet den 21/8. I sidste ende vil de kåre vinderen under Erhvervsprisuddeling 2023.

Udpegelser af vinderne af Årets Virksomhed 2023, Årets Iværksætter 2023 og Årets Turismepris 2023:
De indstillede kandidater bliver gennemgået af en styregruppe, der herefter nominerer tre kandidater til hver af de tre priser og i sidste ende kårer vinderne under Erhvervsprisuddeling 2023.
Styregruppen består af Tomas Legarth på vegne af Business Faxe, Dorte Grøndal Hansen på vegne af Beierholm, Claus Andersen på vegne af Sparekassen Sjælland-Fyn, Peter Laugesen på vegne af Møns Bank og Gregers Münter på vegne af Rønnede Kro.

Categories: Nyheder