Erhvervshuset Grobund

Ledige lokaler

Lejemål: J

Kvadratmeter:
171 kvm

Månedlig leje:
Kr.6.500, dertil kommer aconto forbrug og fællesudgifter.

Beskrivelse:
I Haslevs industrikvarter har du lige nu muligheden for at leje et lokale på 171 kvm. Lokalet har plads til enten kontor, lager/produktion eller klinik alt efter, hvad dit behov er. Til lejemålet hører 3 toiletter – inkl. et handicaptoilet – og 3 baderum samt en rummelig garderobe. Dertil følger der også gode parkeringsforhold til ejendommen, som deles med de øvrige lejere.

Klik på billedet for større plantegning

Business Faxe administrerer Erhvervshuset Grobund på Finlandsgade i Haslev. Her kan du blandt andet leje lokaler til lager, logistik og produktionsvirksomhed.

Erhvervshuset Grobund ligger på Finlandsgade 29 i Haslev og er en stor og rummelig bebyggelse på 3.206 kvm. Det er placeret i det aktive industrikvarter i Haslev, tæt på Haslev station og kun 6 km til sydmotorvejen.

Erhvervshuset tilbyder lejemål til vækstparate virksomheder inden for lager, logistik og produktion.

Huset blev oprindelig brugt som en produktionsskole og er derfor bygget i særdeles god kvalitet. I den forbindelse malede kunstner Poul Gernes samtlige flader i den store bygning, under devisen at farver skal være klare og stærke, men frem for alt behagelige at se på, og de former, som opstår gennem farveforskellene, skal være klare signaler eller symboler med maksimal genkendelighed. Noget der stadig tydeligt kan opleves på Grobund.

Som lejer på Grobund får du gode naboer og et stort fællesskab, så ønsker du at placere din virksomhed i et spændende vækst-, inkubations- og innovationsmiljø, er Erhvervshuset Grobund en unik mulighed med særdeles favorable kvm-priser.

Kontakt os for at høre nærmere om muligheder og vilkår.

Du kan også læse og se mere om Grobund via linket her

Tomas Legarth
Tomas LegarthDirektør
tl@businessfaxe.dk
+45 51 66 46 64

Iværksætter

Få kvalificeret hjælp til at komme godt i gang.

Virksomheder

Vejledning og inspiration til de lokale erhvervsdrivende

Turisme

Turismeindsatsen i Faxe Kommune