De nominerede til Årets Erhvervsprisuddeling 2023 er fundet

Rønnede Kro danner igen rammen om fejringen af erhvervslivet, når Business Faxe slår dørene op for Erhvervsprisuddelingen 2023 torsdag den 16. november. Her kan man overvære uddelingen af i alt fire erhvervspriser og opleve et spændende foredrag af tidligere landsholdsspiller i håndbold Lars Jørgensen.

Ved årets Erhvervsprisuddeling 2023 hædres det lokale erhvervsliv med fire priser i festlige rammer. Nu har juryerne vurderet de indstillede kandidater i puljen til de fire priser og har fundet tre nominerede i hver kategori.

De nominerede er…

For at komme i betragtning til priserne skulle virksomhederne indstilles og en række kriterier være opfyldt.

Prisen for Årets Virksomhed 2023, som er sponsoreret af Sparekassen Sjælland-Fyn, går til en virksomhed i positiv vækst, der har visioner for fremtiden, er en aktiv ambassadør for Faxe kommunes erhvervsliv og skaber arbejdspladser og tager et socialt ansvar.

I denne kategori er de nominerede: BOAS ApS, Dansk-Skimmel A/S og Bay Christensen A/S.

Prisen for Årets Iværksætter 2023, som er sponsoreret af Beierholm, går til en nyetableret og innovativ iværksættervirksomhed, der er kommet godt fra start, og som juryen vurderer har potentiale for fortsat udvikling og vækst.

I denne kategori er de nominerede: Hjortholms Bistro No1, Amazin´ Taxa og Kultursalonerne Gisselfeld.

Prisen Årets Turismepris 2023, som er sponsoreret af Møns Bank, går til en virksomhed, kulturinstitution eller ildsjæl, der bidrager til udvikling og vækst i det lokale turismeerhverv og øger innovationen og professionalismen med initiativer eller indsatser, der sætter Faxeområdet på landkortet som destination.

I denne kategori er de nominerede: Geomuseum Faxe, Vision Haslev og Liv i Ladepladsen.

Prisen Faxe Kommunes Virksomhedspris 2023, som er sponsoreret af Faxe Kommune, går til en virksomhed, der gør en særlig indsats for at ansætte og fastholde seniorer (+60). En virksomhed der samtidig medvirker til at mindske arbejdsløshed for seniorer og styrker arbejdskraften i kommunen.

I denne kategori er de nominerede: Dagplejen Faxe Kommune, Bay Christensen A/S og Colding Fødevarer ApS.

Kom og oplev Lars Jørgensen

Business Faxe glæder sig til at kunne afsløre de fire vindere og fejre det lokale erhvervsliv til årets Erhvervsprisuddeling 2023. Det sker med spændende prisuddelinger, lækker middag med gode vine og sidst, men ikke mindst et spændende og inspirerende foredrag af Lars Jørgensen.

Lars Jørgensen er tidligere håndbold landsholdsspiller. I dag er han assisterende landstræner for håndboldkvinderne, hvor han her trækker på sin erfaring som spiller for at udvikle talenter og få holdet til at yde sit absolut bedste. Selvindsigt, forandringsparathed og accept af hinandens forskelligheder er efter Lars Jørgensens mening nogle af de vigtigste ingredienser til at trives og udvikles som individ, team eller leder.

Der er mange måder at lede og motivere på, og Lars Jørgensen har været ”udsat” for hele repertoiret. Så kom og oplev et foredrag med Lars Jørgensen under Erhvervsprisuddelingen 2023, og bliv inspireret til en positiv tilgang at lede eller være en del af et team på. Et foredrag hvor han har taget de bedste elementer med sig som håndboldspiller og assisterende håndboldtræner og nu med et glimt i øjet deler levende og indsigtsfuldt ud af.

Erhvervsprisuddelingen finder sted på Rønnede Kro den 16. november kl. 17.00, og har man ikke allerede tilmeldt sig, kan man gøre det her på hjemmesiden under Arrangementer. 

FAKTA

Om udpegelse af de nominerede og vinderne

De indstillede kandidater til priserne Årets Virksomhed 2023, Årets Iværksætter 2023 og Årets Turismepris 2023 blev gennemgået af en jury, der herefter nominerede tre kandidater til hver af de tre priser – og i sidste ende kårer de også vinderne. Juryen består af Tomas Legarth på vegne af Business Faxe, Dorte Grøndal Hansen på vegne af Beierholm, Claus Andersen på vegne af Sparekassen Sjælland-Fyn, Peter Laugesen på vegne af Møns Bank og Gregers Münter på vegne af Rønnede Kro.

Mens indstillingerne for Faxe Kommunes Virksomhedspris 2023 blev gennemgået af Faxe Kommunes Beskæftigelses & Integrationsudvalg, der herefter udpegede de nominerede og efterfølgende vinderen af denne pris.

Categories: Nyheder