Business Faxe støtter iværksættere og hjælper dem sikkert i gang

Faxe Kommune har et stort fokus på at fremme iværksættere og nyetablerede virksomheder. Det støtter Business Faxe op om med en række initiativer rettet mod iværksættere. Et af initiativerne er deres informationsmøder for iværksættere, og som afholdes næste gang den 17. april og den 29. maj.

Informationsmøder som ruster til livet som selvstændig

For at hjælpe iværksættere godt på vej tilbyder Business Faxe informationsmøder til iværksættere. Møder som er skabt til at klæde nye virksomhedsejere godt på til livet som selvstændig. Her får de adgang til viden og værktøjer, der hjælper dem med at navigere gennem opstartsfasen Med emner som økonomi, skat, forretningsplanlægning og salg får de et godt indblik i, hvordan man starter og driver en virksomhed. Møderne tilbyder dog mere end blot viden. De tilbyder også et rum, hvor iværksættere kan netværke med ligesindede og dele erfaringer.

Hen over foråret tilbyder Business Faxe to gratis informationsmøder, som er planlagt til den 17. april og den 29. maj. Så hvis man går med en virksomhedsidé, eller har man netop startet en virksomhed op, kan man tilmelde sig mødet på Business Faxes hjemmeside under Arrangementer.

Gratis og individuel vejledning

Business Faxe tilbyder også gratis, individuel vejledning, hvor fokus er på den enkelte iværksætters virksomhedsidé eller koncept. Under vejledningen finder Business Faxes erhvervskonsulent og iværksætteren frem til de udfordringer og udviklingsmuligheder, der er i konceptet. Målet er at finde ud af, hvad iværksætteren har brug for at få mere viden om og samtidig sikre, at iværksætteren kommer godt videre i opstartsfasen.

Iværksætterhuset Business Faxe Grobund

Iværksætterhuset Business Faxe Grobund i Haslev udgør et centralt element i Business Faxes støtte til iværksættere. Det er et hus på hele 3.500 kvadratmeter, der fungerer som et samlingspunkt for nystartede industri- og håndværksvirksomheder. Ud over at tilbyde leje af lokaler giver Business Faxe Grobund et levende og dynamisk miljø, hvor iværksættere kan trives og vokse.

Velkomstbrev til nyetablerede virksomheder

Som en del af Business Faxes engagement i at støtte iværksætterne sender de velkomstbreve ud til alle nye virksomheder i Faxe Kommune på vegne af direktøren og borgmesteren. Brevene indeholder information om Business Faxes tilbud, ydelser og arrangementer og ikke mindst kontaktoplysninger på erhvervskonsulenten, der altid står klar med hjælp og vejledning.

Med deres initiativer er det Business Faxes mål at støtte op om, at iværksætterdrømme bliver til virkelighed. For i kølvandet af nye virksomheder følger der nye arbejdspladser, en blomstrende økonomi og et dynamisk forretningsmiljø, som kommer alle til gavn i Faxe Kommune.

Har man spørgsmål til informationsmøderne for iværksættere, opstart af virksomhed eller til en virksomhedsidé, er man altid velkommen til at kontakte erhvervskonsulent fra Business Faxe Peter Fjerring på e-mail: pf@businessfaxe.dk eller på mobil: 61 37 94 23.

Categories: Nyheder