Indlæser Begivenheder

Skal du med til årets Erhvervsprisuddeling 2022?

Den 23. november fejrer vi det lokale erhvervsliv!

Den årlige Erhvervsprisuddeling tjener det vigtigt formål, at vi én gang om året samler det lokale erhvervsliv til en prisuddeling for at hylde dem, der har fortjent en særlig anerkendelse.

Vi synes, det er vigtigt at fejre de lokale succeser, fordi det er med til at styrke den lokale stolthed og skabe sammenhængskraft i det lokale erhvervsliv.

Vi glæder os derfor uendelig meget, til vi ses den 23. november på Rønnede Kro til årets Erhvervsprisuddeling 2022!

Der er få billetter tilbage. Skriv til Kirstine Kryger for at høre om ledige pladser på: kk@businessfaxe.dk

Program

Det bliver en aften med spændende oplæg, netværk og hygge, lækker mad og ikke mindst fire vigtige prisuddelinger, hvor der er tre nominerede for hver pris.

17.00 – 17.30 Ankomst og netværk
17.30 – 17.40 Velkomst /Direktør for Business Faxe Tomas Legarth
17.40 – 18.10 Oplæg v/Royal Unibrews produktionsdirektør for Danmark Kristian Dahl og CSR-koncerndirektør Henriette Øllgaard
18.10 – 18.55 Forret
18.55 – 19.05 Uddeling af Prisen Årets virksomhed 2022
19:05 – 19:15 Uddeling af Faxe Kommunes virksomhedspris 2022
19:15 – 20:00 Hovedret
20:00 – 20:10 Uddeling af Prisen Årets Iværksætter 2022
20:10 – 20:20 Årets af Turismepris 2022
20:20 – 21:00 Dessert
21:00 – Kaffe/sødt og netværk

Aftenens oplæg: En fantastisk vækstrejse

Årets oplægsholder er Royal Unibrew, der bygger på mange års dansk bryggeritradition, og som i dag er Danmarks 2. største bryggerikoncern. De producerer mere end 400 forskellige produkter i Danmark på to moderne bryggerier i henholdsvis Faxe og Odense.

Ved Årets Erhvervsprisuddeling 2022 vil Royal Unibrews produktionsdirektør for Danmark Kristian Dahl og CSR-koncerndirektør Henriette Øllgaard fortælle om bryggeriets fantastiske vækstrejse. Herunder hvor det har bragt dem i dag, og senest hvilke tiltag bryggeriet har taget for bæredygtighed og ikke mindst den grønne omstilling i form af det helt nye lokale solcelleanlæg.


De fire priser

Prisen Årets Virksomhed 2022 er sponseret af Sparekassen Sjælland-Fyn. Om kriterierne for prisen fortæller områdedirektør, Claus Andersen: Årets Virksomhed 2022 er en virksomhed i positiv vækst, der har visioner for fremtiden, er en aktiv ambassadør for Faxe kommunes erhvervsliv og skaber arbejdspladser og tager et socialt ansvar.

De tre nominerede i denne pris er: JHH Entreprenør ApSBeGreen A/S og Willbrandt Gummiteknik A/S.

Prisen Årets Iværksætter 2022 er sponseret af Beierholm. Om kriterierne for prisen fortæller partner og statsautoriseret revisor, Dorte Grøndal Hansen: Vi giver prisen Årets Iværksætter 2022 til en nyetableret og innovativ iværksættervirksomhed, der er kommet godt fra start, og som vi vurderer har potentiale for fortsat udvikling og vækst.

De tre nominerede i denne pris er: Mobil-saunagus.dkWerner Boliger og Murermester Drews.

Årets Turismepris 2022 er sponseret af MønsBank. Om kriterierne for denne pris, fortæller filialdirektør, Peter Laugesen, der også sidder i turismenetværkets styregruppe: Vi giver Årets Turismepris 2022 til en virksomhed, kulturinstitution eller ildsjæl der bidrager til udvikling og vækst i det lokale turismeerhverv og øger innovationen og professionalismen med initiativer eller indsatser, der sætter Faxe på landkortet som destination.

De tre nominerede i denne pris er: B&W LiveØstsjællands Museum/Geomuseum Faxe og Hjortholms Bistro No1.

Faxe Kommunes virksomhedspris 2022 uddeles af  Faxe Kommune herunder Integrations & Beskæftigelsesudvalget. Om prisen siger formanden for beskæftigelsesudvalget Allan Tirsgaard (K): I år uddeles vores pris til en virksomhed, som gennem rekrutteringssamarbejde med jobcenteret, tilpasser jobfunktioner og ser muligheder med udgangspunkt i den enkelte borgers kompetencer og ikke fagbetegnelsen. Og derved øger rekrutteringsmulighederne ind i virksomheden.

I denne kategori er de nominerede: SpirekassenLK Group A/S og Autismetilbuddet Haslev ApS

Sådan udpeges de nominerede og vinderne

For at komme i betragtning til en af priserne skulle virksomhederne indstilles. For de tre af priserne – Prisen Årets Virksomhed 2022, Prisen Årets Iværksætter 2022 og Årets Turismepris – blev de indstillede kandidater efterfølgende gennemgået af en styregruppe, der herefter nominerede tre kandidater til hver af de tre priser – og i sidste ende vil de også kåre vinderne. Styregruppen består af Tomas Legarth på vegne af Business Faxe, Dorte Grøndal Hansen på vegne af Beierholm, Claus Andersen på vegne af Sparekassen Sjælland-Fyn, Peter Laugesen på vegne af Møns Bank og Gregers Münter på vegne af Rønnede Kro. Mens indstillingerne for Faxe Kommunes Virksomhedspris 2022 gennemgås af Faxe Kommunes Beskæftigelses & Integrationsudvalg, der ligeledes udpeger vinderen af denne pris.

Kom og vær med til at fejre vores skønne erhvervsliv, og find ud af, hvem der vinder en pris!

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Go to Top