Indlæser Begivenheder

Vi holder MorgenForum hos SP Medical i Karise

Oplev en morgen fyldt med højteknologisk producerede sundhedsartikler

På vores næste morgenmøde får vi fornøjelsen af at besøge SP Medical, der producerer sundhedsartikler. Her vil adm. direktør Mogens Laigaard præsentere SP Medical og fortælle om deres to produktionsfaciliteter i Karise og Polen.

Under mødet får du også mulighed for at lære om SP Medicals særlige tilgang til produktudvikling og innovation. Mogens Laigaard deler nemlig ud af virksomhedens erfaringer med at indsamle og implementere gode ideer fra kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. På den måde får du inspiration og gode tips til, hvordan du kan arbejde med produktudvikling og innovation i din egen branche.

Samtidigt vil du blive præsenteret for et bredt udvalg af deres produkter som består af guidewires, dispensere, biopsisystemer og meget mere.

Tilmeld dig nu, og vær med til at udforske SP Medicals spændende aktiviteter og netværk med andre lokale virksomheder.

Vi glæder os til at se dig torsdag den 13. juni hos SP Medical kl. 07.00-08.30!

Praktisk information

MorgenForum er eksklusivt for medlemmer af Business Faxe, men ønsker du at prøve det af, før du bliver medlem, er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Peter Fjerring på pf@businessfaxe.dk.

Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding senest d. 7. juni.

Der er gratis parkering på p-pladsen ved SP Medicals domicil.

Tilmelding til MorgenForum den 13 juni.

Medlem af Business Faxe? *

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores MorgenForum, så kontakt erhvervskonsulent Peter Fjerring og hør nærmere. Værtsvirksomhederne sørger for morgenforplejning og lægger også lokaler til møderne. I form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Peter Fjerring på telefon: 61 37 94 23  eller e-mail: pf@businessfaxe.dk.

Go to Top