Indlæser Begivenheder

Kom til MorgenForum hos BeGreen – sidste frist for tilmelding er udløbet

På dette MorgenForum besøger vi BeGreen og sætter spot på den grønne omstilling.

På programmet er Peter Amstrup-Kappel CEO for Bregentved Gruppen og Anders Dolmer CEO for BeGreen. Med deres oplæg vil de fortælle om henholdsvis Bregentved Gruppen og BeGreen og tilsammen give et sammenhængende billede af deres aktiviteter og udvikling. Efterfølgende bliver der masser af tid til at netværke.

Fuld strøm på solcelleparkerne

BeGreen er en dansk soludvikler etableret i 2017 som en del af Bregentved Gruppen. I november 2022 blev BeGreen opkøbt af Equinor, og i dag er vi et helejet datterselskab af den norske energikæmpe.

BeGreen A/S har en langsigtet strategi for bæredygtighed og en vision om at udvikle og bidrage aktivt til den grønne omstilling. De er grundlagt på visionen om at udvikle og opføre solcelleparker i Danmark helt uden offentlige tilskud. Det gjorde de første gang i 2019. Siden er der kommet flere parker til, og ambitionen er, at solcelleparker udviklet af BeGreen skal producere hele 4000 gigawatt timer grøn strøm om året i 2025.

Vi glæder os til at se dig den 11. april hos BeGreen kl. 07.00-08.30!

VÆR OBS PÅ PARKERING – Se på kortet her
Kør ind, hvor den røde markør er sat på kortet i linket. I parkerer langs bygningen med forenden mod udkørslen jf. sikkerhedsforskrifterne. 

MorgenForum foregår i bygning 1A

MorgenForum med tvist

MorgenForum ændres nu også til at foregå om aftenen – og det har vi valgt at kalde AftenForum. Det betyder, at vi på skift holder et MorgenForum og et AftenForum. Planen for de næste MorgenForum og AftenForum i 2023 er:

April som MorgenForum d. 11/4 2023
Maj som AftenForum d. 2/5 2023
Juni som MorgenForum eller AftenForum d. 6/6 2023
September som MorgenForum d. 5/9 2023

MorgenForum finder sted fra kl. 07:00 til 08:30, mens AftenForum finder sted fra kl. 18.00-20.00.

Vil du have besøg af MorgenForum eller AftenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores MorgenForum eller AftenForum, så kontakt direktør Tomas Legarth og hør nærmere. Værtsvirksomhederne, som holder MorgenForum, sørger for morgenforplejning, mens værtsvirksomhederne til AftenForum sørger for en let anretning. Normalt lægger værtsvirksomhederne også lokaler til møderne og i form af ’Værtens kvarter’, får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Tomas Legarth på telefon:  51 66 46 64 eller e-mail: tl@businessfaxe.dk.

 

Go to Top