Indlæser Begivenheder

Få luft under vingerne med foredrag, middag og netværk

Tag en kollega eller en forretningspartner med og oplev et spændende foredrag med piloterne Svend ”JOS” Hjort og Thomas ”MET” Kristensen, når Business Faxe og sponsor Huge Consulting åbner dørene hos Rønnede Kro d. 2/11 til en aften med foredrag, middag og netværk. Et foredrag hvor Svend ”JOS” Hjort og Thomas ”MET” Kristensen tager dig med på deres rejse som henholdsvis testpilot og jagerpilot. Alt sammen illustreret med billeder og film.

Der er tilmeldingsfrist den 26/10 kl. 12.00. Tilmeld dig længere nede på siden.

F-16: på vingerne med danske jagerpiloter

Jubilæumsbogen ”F-16: på vingerne med danske jagerpiloter” blev udgivet i forbindelse med F-16’s 40-års jubilæum i Flyvevåbnet. Drivkræfterne bag bogen er (pens.) oberst Svend ”JOS” Hjort og major Thomas ”MET” Kristensen. Foredraget tager udgangspunkt i bogen.

Under foredraget vil ”JOS” og ”MET” sammen fortælle om F-16 flyets historie. De kommer omkring de første flyvninger og testforløbet i USA, og om hvordan implementeringen af flyet på Flyvestation Skrydstrup foregik. Foredraget kommer også rundt om, hvordan F-16 som våbenplatform blev brugt. I den sammenhæng vil de to piloter forklare de forskellige opdateringer, som flyet gennemgik. For til slut at runde foredraget af med fortællinger om de forskellige internationale operationer, som F-16 har været en del af.

Om foredragsholderne

”JOS” var som testpilot den første dansker – og nummer 19 i verden – der fløj F-16 tilbage i 1977. Han deltog i testprogrammet af F-16 og var med til at implementere flyet på Flyvestation Skrydstrup, som chef for Eskadrille 730.”JOS” fløj sin sidste tur i F-16 i 1993, og han har mere end 5000 flyvetimer på 33 forskellige militære fly.

”MET” har fløjet F-16 siden 1993, hvor han startede sin karriere på Flyvestation Aalborg. Han er den eneste dansker, der har deltaget operativt i de fire krige, som Flyvevåbnet har været indsat i. Med 3800 flyvetimer på F-16 er ”MET” en af de mest erfarne jagerpiloter i Danmark.

Program og pris

17:15 Ankomst og registrering
17:30 Foredrag med oberst Svend ”JOS” Hjort og major Thomas ”MET” Kristensen
19:00 2 rettes middag og vin
20:30 Vi takker af for i dag

Prisen er kr. 425 ekskl. moms og dækker foredrag og 2 retter middag og vin. Der er sidste tilmeldingsfrist d.26/10 kl. 12.00 2022.

Go to Top